ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ

Η Ολύμπια της νέας εποχής…

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑΘ *ΤΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΛ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2011 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:13
Η Ολύμπια της νέας εποχής άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες μεταγραφές του νέου αυτού εγχειρήματος. Μια ομάδα που έπαιξε με μεγάλη επιτυχία ακόμα και στην Ευρώπη, μια ομάδα που έφτασε μια ανάσα από έναν τελικό κυπέλλου Ελλάδας, που πήρε μέρος στα πλέι οφ από χθες ετοιμάζεται να επανακινήσει από τα χαμηλά και συγκεκριμένα από την Α1 ΕΣΚΑΘ.
Προπονητής των «πορτοκαλί» θα είναι ο Γιώργος Ζάχος που πέρυσι ήταν τεχνικός του Εθνικού Λάρισας. Γυμναστής θα είναι ο Βασίλης Μητσόπουλος που όμως ο ρόλος του θα είναι διπλός. Ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που «τρέχει» (εν λευκώ με εντολή… άνωθεν) όλα τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και αυτός που συντονίζει τις μεταγραφικές κινήσεις λόγω των πολλών γνωριμιών με παίκτες.
Μάλιστα μιλώντας στην «Ε» ο Βασίλης Μητσόπουλος ανέφερε τα εξής: «Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με παιδιά από τη Λάρισα. Σε τέτοιες δύσκολες εποχές χρειάζεται να έχουμε λύσεις από την τοπική αγορά. Η Ολύμπια είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του λαρισινού μπάσκετ και οφείλουμε να το στηρίξουμε όλοι οι Λαρισαίοι. Σιγά – σιγά θα προσπαθήσει να πάρει αυτό που της αξίζει ξανά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνουν σταθερά βήματα. Ελπίζουμε οι παίκτες που ήρθαν και θα έρθουν να τιμήσουν τη φανέλα αυτού του ιστορικού συλλόγου».
Χθες στα γραφεία του συλλόγου βρέθηκαν οι πρώτοι παίκτες που συμφώνησαν για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο ένας είναι ο Θρασύβουλος Κοτσώνας που είναι 26 ετών αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 και πέρυσι έπαιζε στον ΓΣ Αμπελώνα. Ο άλλος είναι ο 18χρονος Αστέριος Κούργιας που αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και πέρυσι ήταν στον Εθνικό Λάρισας. Επίσης μέλος της Ολύμπια είναι και ο 17χρονος Θέμης Βησσαρίων που παίζει στη θέση 3.
Τέλος αναμένεται να αποκτηθεί και ο Αθανάσιος Μυλωνάς που πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Λάρισας.
ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΥΣ»
Υπό το νέο διοικητικό καθεστώς η ΕΑΛ (με πρόεδρο τον Χρήστο Ζαχαρέλη) προχώρησε σε τρεις ακόμα μεταγραφικές κινήσεις. Μετά τους Χρήστο Βλησσαρούλη από τον Φοίνικα και Λάμπη Βαρδακούλη από το Άργος Ορεστικό οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν και τους Βασίλη Μπαγκούια (σέντερ από τον Αστέρα), Νίκο Πιπερά (πλέι μέικερ από το Χαλάνδρι) και τον Γιάννη Κολοβέτσιο (3άρι από τον Φοίβο Γιάννουλης). Όλα δείχνουν πως ο τεχνικός Θοδωρής Μάμμος θα έχει καλό υλικό στα χέρια του με σκοπό η ιστορική αυτήν ομάδα να τα πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass