ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

«Έκλεισε» Τζουβάρα η ΑΕΔ Νίκαιας

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ Ν. ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΝΕΩΝ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2011 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:12
Τη φανέλα της ΑΕΔ Νίκαιας θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο τερματοφύλακας Θανάσης Τζουβάρας. Όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκονταν στο «στόχαστρο» του λαρισινού συλλόγου τις τελευταίες ημέρες και οι συζητήσεις των δύο πλευρών κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας.
Ο Θανάσης Τζουβάρας έχει αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στη Νίκαια στον τότε Παναγροτικό τη διετία 1999-01, ενώ το 2002-03 φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Χάλκης. Την επόμενη σεζόν αγωνίστικε στους Νέους του Πανιωνίου, ενώ τη διετία 2005-07 έχει θητεία στον ΑΟ Καρδίτσας. Επέστρεψε ξανά στην Αθήνα όπου μέχρι και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε ομάδες της Δ’ Εθνικής με τελευταία τον Άρη Αμφιάλης. Η απόκτηση του Θανάση Τζουβάρα αποτελεί σημαντική μεταγραφή για την ομάδα της Νίκαιας η οποία εξασφαλίζει έναν ικανό παίκτη σε μια νευραλγική θέση.
Από κει και πέρα οι προσπάθειες της ΑΕΔ Νίκαιας στρέφονται στην απόκτηση του επιθετικού μέσου της Πελασγιώτιδας Ραμάι που τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την ανδρική ομάδα, ενώ παράλληλα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και για τον 14χρονο τερματοφύλακα Ταλιαδούρο του Προμηθέα.
***
Ελεύθερος από την ΑΕΛ Νέων Κ-20 έμεινε ο Νίκος Συκιώτης. Οι πληροφορίες θέλουν τον 19χρονο επιθετικό να επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Αμπελωνιακό, αν και υπάρχουν προτάσεις και συζητάει και με άλλες ομάδες του νομού.
***
Στον Αετό Μακρυχωρίου σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκονται οι συζητήσεις των ανθρώπων του συλλόγου με τους Τέα και Ταυλαρίδη σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους αλλά και με τον Π. Φουσίκα για τον οποίο έχει εκφραστεί ενδιαφέρον. Στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.
***
Ενδιαφέρον για τον κεντρικό Βλιώρα της Δόξας Βλαχογιανίου υπάρχει από τη Δόξα Αργυροπουλίου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.
***
Μεταξύ Φιλοκτήτη Μελιβοίας και Σμόλικα Φαλάνης βρίσκεται ο βιρτουόζος μέσος της Δήμητρας Αγιάς Χρ. Αβρανίτης με την ομάδα του Μίλτου Ζιάκα να έχει τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Τα πάντα ωστόσο θα εξαρτηθούν προς το τέλος του μηνός από τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων γι’ αυτό ακόμα και η περίπτωση της Νίκης Νίκης παραμένει ανοικτή.
***
Κάποιες τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να βρίσκεται στα υπόψιν και του Σμόλικα Φαλάνης (εκτός του Φαλανιακού). Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο εν λόγω επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από το Φιλοκτήτη Μελιβοίας.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Κώστας Ελευθεριάδης που είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από την ΑΕΛ στον Α.Σ.Πυργετού, επέστρεψε στους «βυσσινί» και έμεινε ελεύθερος για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass