ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ

Φεύγει για Σύρο με απουσίες ο ΝΟΛ

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ (ΝΟΥΣΙΟ) ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ (ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΗ ΑΓ.) * ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2012 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:41
 Του Κ. Γκιάστα
Με δύο σημαντικές απουσίες φεύγει για τη Σύρο σήμερα ο ΝΟΛ. Από αύριο το πρωί στην Ερμούπολη ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας θα ξεκινήσει να δώσει σκληρές μάχες για την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία του πόλο ανδρών ωστόσο θα έχει δύο λύσεις λιγότερες. Ο προπονητής Κώστας Γαλανόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα Θοδωρή Νούσιο και τον βασικό φουνταριστό Άγγελο Μερκουριάδη.
Στη θέση τους θα βρεθούν δύο νεαρά παιδιά γεμάτα ταλέντο και ικανότητες ο 17χρονος Ιωακείμ και ο 16χρονος Στεργίου.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 3 το μεσημέρι από το κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας. Αυτήν θα αποτελείται από τους εξής παίκτες:
Τέρματοφύλακες: Ιωακείμ και Μπεζιλιώτης
Αμυντικοί: Λύκαρης, Π. Μερκουριάδης, Οικονόμου
Περιφερειακοί: Ν. Μερκουριάδης, Γ. Γαλανός, Τρ. Παπαδόπουλος, Γ. Γκρέμηλας, Θεοδωρόπουλος, Κόρακας, Κόκκινος
Φουνταριστοί: Στεργίου, Κουλουκτσής
Προπονητής: Κώστας Γαλανόπουλος και βοηθός: Γιάννης Θεοχάρης.
Από πλευράς διοίκησης θα είναι κοντά στην ομάδα ο γενικός αρχηγός του πόλο του ΝΟΛ: Κώστας Παπαδόπουλος και ο έφορος Βαγγέλης Στεργίου.
«Πηγαίνουμε σε ένα πολύ δύσκολο τουρνουά» δήλωσε στην «Ε» ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Κώστας Γαλανόπουλος και συνεχίζοντας τόνισε: «Στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της από το πρώτο κι΄ όλας τουρνουά της Σύρου και όχι σε αυτό της Πάτρας. Στην πορεία έπρεπε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια μέσα και έξω από το αγωνιστικό κομμάτι. Τελικά τα καταφέραμε, τα ξεπεράσαμε και είμαστε δυνατοί για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα άμεσα προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα είναι πως δεν θα έχουμε τον βασικό φουνταριστό μας, Άγγελο Μερκουριάδη που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους και τον βασικό τερματοφύλακα Θοδωρή Νούσιο που απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στην Αγγλία. Η καλή ομάδα όμως στα δύσκολα φαίνεται και πιστεύω πως τις θέσεις μπορούνε επάξια να τις καλύψουνε δύο γηγενείς παίκτες, ο Στεργίου σαν φουνταριστός και ο Ιωακείμ στο τέρμα που είναι 16 και 17 χρονών αντίστοιχα. Είναι δύο παίκτες αξίας και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως κλήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο από τον ομοσπονδιακό προπονητή. Μετά την καλή χρονιά σαν έφηβοι με το προπονητή τους Γιάννη Θεοχάρη φέτος μπορούν να κάνουν την υπέρβασή τους και στην ανδρική ομάδα. Φυσικά και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που δεν υπολείπονται προπονήσεων και ικανοτήτων και αναμένεται να βοηθήσουν για την κάλυψη των θέσεων».
Το τουρνουά για την παραμονή θα γίνει σε δύο τουρνουά. Το ένα τώρα στη Σύρο και το άλλο 13-15 Ιουλίου στην Πάτρα. Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο ΝΟΛ θα είναι: ΟΦΗ, ΝΟ Σύρου, Ποσειδών Ιλισίων, ΝΕ Πατρών και Τρίτων Αμαρουσίου. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων οι δύο τελευταίες ομάδες του ομίλου θα υποβιβαστούν στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Αύριο ο ΝΟΛ παίζει με τον ΟΦΗ στις 14.30 και το βράδυ στις 21.30 αντιμετωπίζει τη γηπεδούχου Σύρο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass