Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΤΣΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

«Πάντα η Γιάννουλη με ενδιέφερε»

*ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΧΡ. ΧΑΤZΗΛΙΑΔΗΣ - ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ Ο Δ. ΤΑΣΙΟΣ *ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΪΤΗ-ΜΑΝΑΚΑ ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2012 3:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:38
 Για τον Θανάση Τσώτσο τα λόγια είναι περιττά. Η αξία του είναι γνωστή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας και όχι μόνο. Μετά από θητεία σε Δωτιέα Αγιάς, Αετό Μακρυχωρίου και Λαρισαϊκό τα τελευταία χρόνια, φέτος θα βρίσκεται στον πάγκο της Δήμητρας Γιάννουλης.
«Η Δήμητρα είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Είναι γωνία μαγαζί μ’ άλλα λόγια» σχολίασε ο Θανάσης Τσώτσος μιλώντας για τη νέα του συνεργασία και πρόσθεσε:
«Η διοίκηση που ανέλαβε την ομάδα ήταν και πριν 2-3 χρόνια και απαρτίζεται από εξαίρετα παιδιά που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και θέλουν να χτίσουν μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να αξιοποιηθούν τα νέα παιδιά γιατί η Γιάννουλη πάντα είχε καλούς ποδοσφαιριστές. Απλά τα τελευταία χρόνια έμεινε για λίγο στην αφάνεια και πρέπει πλέον να επιστρέψει στο προσκήνιο».
-Τι σε έπεισε να πεις το ναι στους ανθρώπους της διοίκησης;
«Πάντα η Δήμητρα με τραβούσε. Ήξερα ότι έχει νεανική ομάδα με στόχους είτε αυτοί επιτυγχάνονταν, είτε όχι. Πάντα λοιπόν υπήρχε κίνητρο. Θα κοιτάξουμε από δω και πέρα να συμπληρώσουμε το ρόστερ με καλούς ποδοσφαιριστές και καλούς χαρακτήρες».
ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ο ΧΡ. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ
Συνεργάτης στην τεχνική ηγεσία της Δήμητρας θα είναι ο Χρήστος Χατζηλιάδης ο οποίος θα διατηρήσει το πόστο του και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Παράλληλα στα παιδικά τμήματα θα προστεθεί ως προπονητής και ο Δημήτρης Τάσιος με πολυετή και σημαντική προσφορά στον σύλλογο.
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Οι μεταγραφικές κινήσεις των ανθρώπων της Δήμητρας αναμένεται να είναι δυναμικές. Σύμφωνα με το γενικότερο πλάνο ένας από τους στόχους είναι η επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαν σημαντική συνεισφορά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει δηλαδή για παράδειγμα ενδιαφέρον για τους Σαϊτη, Μανάκα από τον Αετό Μακρυχωρίου αλλά και για τον σέντερ φορ Μπαρούτα από τον Πυργετό (σ.σ. για τον ίδιο παίκτη έχει ακουστεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Μαχητή Τερψιθέας). Στο «στόχαστρο» φυσικά των «πρασίνων» βρίσκονται και άλλα ηχηρά ονόματα για τα οποία περισσότερα αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Τέλος σε ότι αφορά στην προετοιμασία αυτή προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass