ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ

Προπονήσεις τις ώρες των αγώνων

*ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ: «Δύσκολος αντίπαλος ο Πανηλειακός»

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2012 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:37
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζει την προετοιμασία του για τα πλέι οφ ανόδου ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και από σήμερα αρχίζουν οι προπονήσεις τις ώρες των αγώνων, στις 6.30 το απόγευμα.
Οι «Πράσινοι» θα υποδεχθούν την ερχόμενη Παρασκευή στο «Γ.Μητσιμπόνας» τον Πανηλειακό, ομάδα που τερμάτισε 2η στον 2ο όμιλο της Football League 2 και ασφαλώς θα χρειασθεί υπερπροσπάθεια από τους παίκτες του Γιώργου Καλτέκη, για να φτάσουν στην επιτυχία.
Για τον αγώνα με την ομάδα του Πύργου ο Αποστόλης Τσιανάκας που θα βρεθεί αντίπαλος με τον πρώην προπονητή που είχε στον Εορδαϊκό και τώρα βρίσκεται στο τιμόνι του Πανηλειακού, τον Αγιώτη Σωτήρη Αντωνίου, δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν αντιπαλός μας θα είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται να δώσουμε ότι π παραπάνω από τον ευατό μας, για να κατακτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Σίγουρα η ζέστη θα επηρεάσει στην απόδοση αλλά εμείς πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα ιδανικό ξεκίνημα και να φτάσουμε στην επιτυχία.
Σε κάθε περίπτωση ο Πανηλειακός θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, θα τον σεβασθούμε όπως όλες τις ομάδες όμως δεν θα τον φοβηθούμε και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε, με την βοήθεια πάντα των φιλάθλων μας που θα περιμένουμε για μια ακόμη φορά να είναι ο 12ος παίκτης μας».
*Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζεται μόνο ο Δημήτρης Μπαλής, που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Καλαμαριά, με δυο κίτρινες κάρτες.
ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ
Όσον αφορά στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής που θα ακολουθήσει με την Ζάκυνθο την Δευτέρα 25 Ιουνίου, οι «Πράσινοι» θα υποχρεωθούν να παραμείνουν στο πανέμορφο νησί του Ιονίου για ένα διήμερο, την Κυριακή και την Δευτέρα, καθώς η αναχώρηση του τελευταίου πλοίου για την Κυλλήνη είναι στις 7 το απόγευμα, δρομολόγιο που δεν προλαβαίνει η αποστολή της τσαριτσανιώτικης ομάδας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass