ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

«Βυσσινί» αυλαία με ευοίωνα μηνύματα για το μέλλον

* ΑΝΤ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2012 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:37
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τρία πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο (Εφηβικό, Παιδικό, Προπαιδικό), μία άνοδος και δύο τίτλοι στο μπάσκετ (Ανδρικό, Εφηβικό, Παμπαίδων) είναι ο φετινός απολογισμός για την Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Ένας απολογισμός που μεταμορφώνει τους «βυσσινί» σε απόλυτους κυρίαρχους και χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά άκρως επιτυχημένη εκπέμποντας ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον.
Η αυλαία της φετινής περιόδου για την οικογένεια της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ έπεσε χθες στο «Da Luz» με την καθιερωμένη εκδήλωση γιορτή που διοργάνωσε η διοίκηση της μητρικής ΑΕΛ παρουσία των αθλητών όλων των τμημάτων, των προπονητών, πλήθους γονέων και αρκετών φίλων των «βυσσινί». Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ οι κ. Λουκάς Σάββα και Μίμης Τσακμακίδης, ο προπονητής της ομάδας Νέων Θανάσης Κουτσαφτίκης και οι ποδοσφαιριστές Καρανίκας και Βούζας, εκ μέρους της ΕΠΣΛ ο διοικητικός κ. Γιάννης Βλάγκας, ο περιφερειακός προπονητής Τάσος Μπεριτζάς και ο Ενωσιακός τεχνικός Ηλίας Σελιώνης κ.ά.
Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης της φετινής περιόδου η διοίκηση της Ερασ. ΑΕΛ βράβευσε τους αθλητές των προαγωνιστικών τμημάτων, τους αθλητές με τις περισσότερες παρουσίες όλων των τμημάτων, τις πρωταθλήτριες ομάδες Εφήβων και Παμπαίδων στο μπάσκετ και την ανδρική ομάδα του μπάσκετ για την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ έγινε παρουσίαση των πρωταθλητριών ομάδων Εφήβων, Παίδων, Προπαίδων στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα έγινε και μια ειδική βράβευση στον επί σειρά ετών αθλητή της ομάδας μπάσκετ Μπάμπη Γκιάστα ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα γενικού αρχηγού.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
«Συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια με συνέπεια, παραμένοντας στο πλάνο που είχαμε χαράξει από την αρχή. Τα αποτελέσματα που ήρθαν στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι ενθαρρυντικά πλην όμως δεν είναι αυτοσκοπός για το σωματείο μας του οποίου βασικός σκοπός είναι η παραγωγή ολοκληρωμένων αθλητών έτοιμων να αγωνισθούν στις πρώτες ομάδες του σωματείου ή της ΠΑΕ στο τμήμα του ποδοσφαίρου» επισήμανε ο νέος πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ Αντώνης Γραβάνης μιλώντας στην «Ε» και συνέχισε αναφερόμενος σ’ ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα όπως αυτό της κατασκευής ιδιόκτητου αθλητικού κέντρου που θα καλύψει τις ανάγκες των τμημάτων ποδοσφαίρου:
«Τα αποτελέσματα απλώς μας ενθαρρύνουν προκειμένου να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά που κάνουμε. Ευελπιστούμε στην υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΛ και της πόλης διότι θα θέλαμε να ανέβουμε και άλλα επίπεδα όσον αφορά τη λειτουργία μας με την κατασκευή του αθλητικού κέντρου για παράδειγμα και με άλλες δράσεις οι οποίες πραγματικά θα καταφέρουν να κάνουν την Ερασιτεχνική ΑΕΛ ένα πρότυπο αθλητικό σωματείο.
Σε ό,τι αφορά στην κατασκευή αθλητικού κέντρου είναι κάτι το οποίο το είχαμε στο πλάνο μας και στην προηγούμενη θητεία ειδικά για το τμήμα του ποδοσφαίρου που είναι η κορωνίδα των ακαδημιών μας και η οποία φυσικά έχει και έναν πρακτικό ρόλο -πέρα δηλαδή από το γεγονός ότι θέλουμε να είμαστε ένα πρότυπο σωματείο- δηλαδή να προετοιμάσει ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα. Πιστεύουμε ότι με τη δουλειά που γίνεται διασφαλίζεται σε έναν βαθμό και το μέλλον της ομάδας όποιες κι αν είναι οι οικονομικές εξελίξεις εφόσον υπάρχουν έτοιμοι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές από πίσω που μπορούν να αγωνιστούν. Έχοντας ένα πλήρες αθλητικό κέντρο στο οποίο θα μπορούν να προπονούνται τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ιδιόκτητο πραγματικά θα μεταμορφωθεί η ποιότητα του έργου της ακαδημίας μας και θα μπορούμε να μιλάμε τότε για μία από τις κορυφαίες ακαδημίες στην Ελλάδα και θα κοιτάμε πλέον πώς θα ανεβούμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα και στάνταρς. Έχουν γίνει κάποια βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Όλα εξαρτώνται φυσικά όπως είναι ευνόητο από τη χρηματοδότηση και μπορώ να πω ότι το ζήτημα αυτό είναι αλληλένδετο με την απαίτηση που υπάρχει προς την εταιρία «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» η οποία εφόσον ικανοποιηθεί θα μπορούμε και ‘μεις με μεγάλη άνεση να πετύχουμε αυτό το πράγμα που αποτελεί το όραμα ετών για την ακαδημία μας και το σωματείο μας εν γένει».
Ο νέος πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ μίλησε και για τις διοικητικές αλλαγές που έλαβαν χώρα στο σωματείο λέγοντας:
«Έχουμε μία μεγάλη ανανέωση στο διοικητικό συμβούλιο. Μπορεί να πει κανείς ότι είχε έλθει το πλήρωμα του χρόνου και μπορώ να πω ότι έγινε μία βελούδινη αλλαγή σελίδας με δεδομένο ότι άξιοι διοικητικοί οι οποίοι υπηρέτησαν το σωματείο επί σειρά ετών αυτή τη φορά βλέποντας ότι υπήρχε μία διάδοχη κατάσταση που ενδεχομένως πίστευαν ότι θα μπορούσε να αναλάβει τις τύχες του σωματείου δεν έθεσαν εκ νέου υποψηφιότητα. Αυτό ήταν πολύ τιμητικό για όλους εμάς οι οποίοι θέσαμε την υποψηφιότητά μας στην κρίση των μελών του σωματείου. Εννοείται ότι το φορτίο και οι ευθύνες είναι πάρα πολλές και ‘μεις θα δώσουμε όλο μας το είναι και όλο μας τον ζήλο προκειμένου να αποδειχθούμε αντάξιοι της ιστορίας του σωματείου».
Ν. ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ: ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ
Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας στο ποδόσφαιρο την οποία αποτελούν οι κ. Κυριακούλης, Τσώτσος, Αγγέλης, Βασιλείου και Παπαρίζος και υπεύθυνος του βασικού σχεδιασμού προπόνησης είναι ο Νίκος Βλαχούλης ο οποίος σχολιάζοντας τη φετινή χρονιά επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Φέτος η χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για μας. Τρία τμήματα πήγαν τελικό και πήραν το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα. Απλά σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά, βαδίζουμε βάσει πλάνου, βάσει προγράμματος το οποίο όλοι οι προπονητές ακολουθούν κατά γράμμα αν και το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το γηπεδικό γι’ αυτό τρέχουμε σαν τους τσιγγάνους δεξιά και αριστερά. Η διοίκηση βρήκε φέτος λύση σ’ αυτό αλλά το καλύτερο θα ήταν να έχουμε δικές μας εγκαταστάσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά, να μένουμε περισσότερες ώρες στο γήπεδο για να βγάλουμε τα ταλέντα γιατί υπάρχουν ταλέντα στη Λάρισα κι αυτό το αποδεικνύει η Νέων και η Παίδων. Να κάνουμε τη δουλειά μας ακόμα καλύτερα και να δούμε τους παίκτες αυτούς να μεγαλουργούν και να ξανακάνουν τη Λάρισα μεγάλη. Γιατί ο σκοπός μας είναι να βγάλουμε παίκτες που θα επανδρώσουν τη μεγάλη ομάδα».
Γ. ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Στο τμήμα του μπάσκετ προπονητής των μεγάλων τμημάτων είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, στα τμήματα υποδομής ο Γιώργος Βαγιόπουλος ενώ το προπονητικό τιμ συμπληρώνει ο Νίκος Τσιρινδάνης.
Για τις μπασκετικές επιτυχίες της φετινής περιόδου μίλησε ο Γιώργος Βαγόπουλος λέγοντας τα εξής:
«Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη σ’ όλα τα τμήματα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είδαμε πρόοδο και σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικό όπου σημειώσαμε επιτυχίες. Βασικά σαν Ερασιτεχνική ΑΕΛ μπαίνουμε σε μια άλλη τροχιά να δουλέψουμε πιο οργανωμένα κι αυτό νομίζω είναι ο πρώτος παράγοντας για να έρθουν οι επιτυχίες: Η οργάνωση. Έχουμε χαράξει μαζί με τον Αβραάμ ένα πλάνο πάνω στο οποίο βαδίζουμε και κάθε χρόνο πάμε προς το καλύτερο. Το πλάνο μας είναι να δουλέψουμε δικά μας παιδιά. Και η άνοδος ανήκει στα δικά μας παιδιά που έχουν δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass