ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η 9ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρώτη με τη δύναμη της ψυχής…

*ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2012 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:36
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
 Το χαμόγελό της δείχνει ότι είναι ένα κορίτσι που βλέπει αισιόδοξα τη ζωή και συνεχώς προσπαθεί καθημερινά να απολαύσει τις χαρές της και να περνά όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, τόσο στο σχολείο όσο και σε κάθε δραστηριότητα που συμμετέχει.
Ο λόγος γίνεται για την εννιάχρονη (σ.σ.8,5 ετών για την ακρίβεια) Παρασκευή Παπαγεωργίου, η οποία παραδίδει μαθήματα θέλησης και παντού έρχεται πρώτη με τη δύναμη της ψυχής και την αποφασιστικότητα που τη διακρίνουν.
Πριν από λίγες ημέρες η εν λόγω αθλήτρια συμμετείχε στους αγώνες στίβου ΑμεΑ που διεξήχθησαν στο στάδιο Αλκαζάρ και διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, με την αρωγή του Ερυθρού Σταυρού, τον οποίο και ευχαριστούν οι διοργανωτές.
Εκεί έδειξε το πλούσιο ταλέντο της, τερματίζοντας πρώτη στα 25 μέτρα χωρίς καρότσι, όπου πήρε κύπελλο, μετάλλιο και βραβείο. Τα άλλα δυο αγωνίσματα όπου μπορούσαν μεμονωμένα να πάρουν μέρος οι αθλητές ήταν η σφαιροβολία και το τρέξιμο με καρότσι με συνοδό.
Η Παπαγεωργίου έτρεξε με το φυσικοθεραπευτήριο του Νίκου Κατσαμάκα τους «Μαχητές» και αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι άριστη μαθήτρια στο σχολείο της, το 12ο Δημοτικό και του χρόνου θα παρακολουθήσει τα μαθήματα της Δ΄ Δημοτικού.
Της αρέσει πάρα πολύ ο στίβος και συχνά παρακολουθεί από την τηλεόραση αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Αξίζει λοιπόν πολλά μπράβο όπως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους παραπάνω αγώνες και απέδειξαν ότι είναι νικητές της ζωής.
*Στη φωτογραφία η πάντα χαμογελαστή Παρασκευή Παπαγεωργίου στο ταρτάν του σταδίου Αλκαζάρ, βλέπει μπροστά και τερματίζει πρώτη στα 25 μέτρα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass