ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΗ Ι. ΛΑΤΣΙΟΥ

Γιορτή με φιλικό παλαιμάχων ΣΕΠΛ και Απόλλωνα Λάρ.

* ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΛ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2012 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:31
Την Κυριακή 10 Ιουνίου στο γήπεδο Φιλιππούπολης (16.00) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΠΛ που αποτελεί τη μεγάλη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στην οποία θα τιμηθούν οι πρωταθλήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών, η κυπελλούχος ΕΠΣΛ, οι πρώτοι σκόρερ όλων των κατηγοριών αλλά και οι πρωταθλήτριες ομάδες των μικτών της ΕΠΣΛ.
Η φετινή εκδήλωση θα ξεκινήσει με το φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων του ΣΕΠΛ και του Απόλλωνα Λάρισας το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Απολλωνιστή Γιάννη Λάτσιο. Τιμητικές πλακέτες από τις ομάδες θα απονεμηθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος τόσο για την προσφορά του στον Απόλλωνα όσο και στη Λαρισινή διαιτησία γενικότερα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα τιμηθούν επίσης ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ο πρόεδρος της ΑΕΔ Νίκαιας Θανάσης Νασιακόπουλος για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και η εταιρία αφών Φλώρου που είναι ο αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Με αφορμή τον φιλικό αγώνα παλαιμάχων ΣΕΠΛ και Απόλλωνα Λάρισας, καλούνται οι παλαίμαχοι των «κυανολεύκων» να βρίσκονται την προσεχή Πέμπτη στις 18.00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης για προπόνηση αλλά και συζήτηση-ενημέρωση σχετικά με τις περαιτέρω δραστηριότητές τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας Μάκη Αλεξούδη στο τηλέφωνο 6944 - 993.542.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass