ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΣΤΟ 90΄+7

Πανάξια στα πλέι οφ ο Οικονόμος

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2012 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:31
 Του απεσταλμένου της «Ε» Χρήστου Αρχοντούλη
 Πανάξια στα πλέι οφ ανόδου στο πρωτάθλημα της Football League 2 βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Οικονόμος, ο οποίος έπαιξε παλικαρίσια στην Καλαμαριά και ισοφαρίστηκε στο 90΄+7, σε 1-1.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης που ούτως ή άλλως γράφει ιστορία, κρατούσε την απευθείας άνοδο στα χέρια του-στην περίπτωση που τιμωρηθεί ο Γάζωρος- όμως στο ποδόσφαιρο ένας αγώνας τελειώνει όταν σφυρίζει ο διαιτητής και δυστυχώς για τους «Πράσινους» που έχουν παράπονα από τον ρέφερι γιατί δεν άφησε να γίνει η τρίτη αλλαγή στο 90’ +5 του Βούλγαρη, ήρθε η ισοφάριση και μετρίασε κάπως τη χαρά.
Σε κάθε περίπτωση η επιτυχία είναι μεγάλη για την ομάδα της Τσαριτσάνης και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνική ηγεσία, φιλάθλους και διοίκηση που έφτιαξε ένα γερό οικοδόμημα πάνω σε υγιείς βάσεις, που κάνουν υπερήφανη όλη την επαρχία Ελασσόνας και τον νομό Λάρισας γενικότερα.
Τώρα πλέον είναι η σειρά των πειθαρχικών επιτροπών που με τις αποφάσεις τους θα κρίνουν τι θα γίνει με τα πλέι οφ ανόδου και ποιες ομάδες θα προβιβασθούν στη Football League.
Στον χθεσινό αγώνα τώρα, με 4-2-3-1 παρέταξε τον Οικονόμο ο προπονητής του Γιώργος Καλτέκης.
Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πίτκας, δεξιά στην άμυνα ο Καραγιάννης, αριστερά ο Πούτας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν ο Οικονόμου με τον Τσιανάκα, αμυντικά χαφ ο Λεβνάιτς με τον Μπαλή, μπροστά τους αριστερά ο Καράμπελας, δεξιά ο Παπακωνσταντίνου, κεντρικό χαφ ο Νικούλης και μοναδικός προωθημένος ο Παλάσκας.
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς Σπύρος Μπαξεβάνος, παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-3-3.
Τερματοφύλακας έπαιξε ο Καρατζιοβαλής, δεξιά στην άμυνα ο Σκέμπης, αριστερά ο Νάιντος , στόπερ ο Καραπατσακίδης με τον Καραντασιάδη, αμυντικό χαφ ο Καϊάφας, αριστερά ο Σακκάς, δεξιά ο Παντελιάδης και στην επίθεση δεξιά ο Δερμιτζόγλου, αριστερά ο Μωυσιάδης και στην κορυφή ο Μουρατίδης.
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟ Α΄ ΜΕΡΟΣ
Ο Οικονόμος μπήκε πολύ ορεξάτος στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε πολύ καλά τους διαδρόμους και σε δυο στημένες φάσεις δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο γκολκίπερ των «Πρασίνων» Βαγγέλης Πίτκας.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες, στο 26΄με τον Παλάσκα που δέχθηκε πάσα από τον Μπαλή αλλά στο γυριστό σουτ που έπιασε ο Καρατζιοβαλής μπλόκαρε την μπάλα, στο 31΄όταν ο Παπακωνσταντίνου έκανε το σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Καραπατσακίδη, ενώ πέντε λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο 40΄σε σουτ του Καραγιάννη η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ
Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο 54΄ο Χρήστος Καράμπελας με κοντινό πλασέ και αφού προηγουμένως ο τερματοφύλακας Καρατζιοβαλής απέκρουσε την μπάλα σε πλασέ του Παλάσκα μέσα από την περιοχή.
Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Δημήτρης Μπαλής με δεύτερη κίτρινη, καθώς πήγε να πανηγυρίσει προς τους φιλάθλους της ομάδας του και κλώτσησε την μπάλα στον αέρα.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΤΚΑ ΣΤΟ 70΄, 78΄ ΚΑΙ 90΄+2
Ο Βαγγέλης Πίτκας στο 70΄κράτησε το 0-1, όταν απέκρουσε εξ επαφής κεφαλιά του Λάζαρου Μουρατίδη και εν συνεχεία έδιωξαν την μπάλα αμυντικοί του Οικονόμου.
Επίσης στο 78΄σε σέντρα του Παντελιάδη σε κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Χατζί, ο Πίτκας με εντυπωσιακή απόκρουση απέτρεψε την ισοφάριση και στο 79΄σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζί και πάλι ο γκολκίπερ των «Πρασίνων» απέκρουσε την μπάλα.
Στο 82΄με υπόδειξη του δεύτερου επόπτη κ. Μπατζιόπουλου ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Χατζί.
Στις καθυστερήσεις και στο 90΄+2 ο Πίτκας απέκρουσε σωτήρια κοντινή κεφαλιά του Πλατάκη.
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 0-2
Σε αντεπίθεση του Οικονόμου στο 76΄, τον Παλάσκα πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Χατζί, ενώ στο 86΄μετά από κόρνερ του Κουλτσιάκη, ο Παλάσκας με προβολή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.
ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΣΤΟ 90’+7
Στο 90’+7 ο Μάνθος Πλατάκης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, αποτέλεσμα που στέρησε από τον Οικονόμο την απευθείας άνοδο.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθηνε ο κ. Παπαγεωργίου Νικόλαος (Αθηνών), που είχε βοηθούς τους κ. Σαμοίλη Δημήτριο και Μπατζιόπουλο Σπυρίδωνα από τον ίδιο Σύνδεσμο.
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Παντελιάδης (38΄), Καιάφας (49΄), ενώ αποβλήθηκε στο 54΄ο Μπαλής, που είχε δεχθεί την πρώτη κίτρινη στο 26΄, ενώ κιτρινίσθηκαν και οι Λεβνάιτς (75΄), Τσιανάκας (90’ +7).
Παράπονα εκφράσθηκαν από τον Οικονόμο προς τον διαιτητή, γιατί δεν επέτρεψε να γίνει η τρίτη αλλαγή με την αιτιολογία ότι είχε χαλάσει ο φωτεινός πίνακας του 4ου διαιτητή κ. Καραντώνη (Ημαθίας)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καρατζιοβαλής, Σακκάς (55΄Πλατάκης), Νάιντος, Σκέμπης, Καραπατσακίδης, Καραντασιάδης, Παντελιάδης, Μουρατίδης, Καϊάφας (51΄Χατζί), Μωυσιάδης, Δερμιτζόγλου (73΄Παρμαξίδης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Παπακωνσταντίνου, Πούτας, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Μπαλής, Νικούλης (87΄Φλώρος), Καραγιάννης, Καράμπελας (72΄Κουλτσιάκης), Παλάσκας.
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ
*Στο ουζομεζεδοπωλείο «Ωκεανίς» στην παραλία της Καλαμαριάς απόλαυσαν νόστιμους ψαρομεζέδες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Οικονόμος Γιάννης Τόλιος παρέα με τον πρόεδρο Γιάννη Τόλιο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Γιώργο Μπαμπάλη.
Πάντως αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το τσίπουρο που είχε την ονομασία «Ηδωνικό» και το όνομά του θύμισε πολλά με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ Γιώργο Δώνη.
*Περίπου 350 φίλαθλοι που ταξίδεψαν από την Τσαριτσάνη και την επαρχία Ελασσόνας γενικότερα έκαναν αισθητή την απουσία τους στην αριστερή πλευρά του δημοτικού σταδίου της Καλαμαριάς.
*Μαζί με τους φιλάθλους της Τσαριτσάνης βρέθηκε και ο δήμαρχος της Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον το παιχνίδι και στο τέλος μετέβη έξω από τα αποδυτήρια και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση του Οικονόμου.
*Ανάμεσα στους θεατές είδαμε και τον ταμία της ΕΠΣΛ Τέλη Γκούμα.
*Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπήρχε στο γήπεδο και δεν επέτρεψε να γίνει το παραμικρό, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι η συμπεριφορά όλων ήταν άψογη.
*Στο ίδιο γήπεδο πριν από πέντε χρόνια στις 13 Μαΐου μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο, η ΑΕΛ κέρδισε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς 2-1 και παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα.
*Αρχηγοί των δυο ομάδων ήταν ο Καραπατσακίδης για την Καλαμαριά και ο Νικούλης για τον Οικονόμο.
*Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Θανάσης Βέλλιος από τον Σ.Δ.Π. Ξάνθης, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση παρέα με τον πρόεδρο της Ένωσης διαιτητών Θεσσαλονίκης Αποστόλη Ντάβελα, από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass