ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ:

Ο Οικονόμος δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2012 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:29
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια αγωνιστική μένει ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League 2 και στον 2ο όμιλο ο εκπληκτικός φέτος Οικονόμος, κάνει υπερήφανους τους φίλους της ομάδας, την ιστορική κοινότητα και γενικά την επαρχία Ελασσόνας.
Οι «πράσινοι» της Τσαριτσάνης αν μη τι άλλο εντυπωσιάζουν και βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση ενός στόχου, καθώς είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικούν με αξιώσεις τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ ανόδου , ενώ σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Γάζωρος για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Τύρναβο και η απευθείας άνοδος δεν θα…χαλάσει κανένα, στην ομάδα.
Ο Θανάσης Παλάσκας που κατάγεται από τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ξάνθη, στον Πανιώνιο, στο Αιγάλεω και στον Εθνικό Αστέρα, πήγε τον Ιανουάριο από τον Αμπελωνιακό στην ομάδα της Τσαριτσάνης και στον αγώνα με τη Δόξα Κρανούλας πέτυχε τα δυο από τα τρία γκολ του Οικονόμου, οδηγώντας τον στο νικηφόρο αποτέλεσμα με σκορ 3-2.
Την Κυριακή περιμένει ένας…τελικός την Τσαριτσάνη στην Καλαμαριά και για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και αυτό που προηγήθηκε κόντρα στη Δόξα Κρανούλας, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στην «Ε», επισήμανε τα εξής: «Καταρχάς στο παιχνίδι με την Κρανούλα ενώ ξεκινήσαμε από το 1’ με ενθουσιασμό και δείξαμε ότι θέλουμε πάρα πολύ το παιχνίδι, το 2-0 αντί να μας αποφορτίσει, μας άγχωσε περισσότερο. Πολλές φορές η πίεση για ένα αποτέλεσμα, φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.
Όσον αφορά για το φινάλε, θα πάμε στην Καλαμαριά για να διεκδικήσουμε νικηφόρο αποτέλεσμα, γιατί μπορεί και η ισοπαλία να μας ευνοεί, όμως στο ποδόσφαιρο έχει αποδειχθεί ότι όταν παίζεις για δυο αποτελέσματα, μπορεί στο τέλος να μην πάρεις τελικά τίποτα.
Γνωρίζουμε φυσικά ότι και ο αντίπαλός μας θέλει τους βαθμούς, αλλά εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και θα δούμε στο τέλος από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, πού θα τερματίσουμε τελικά. Όλα είναι πάντως πιθανά…»
-Ο Οικονόμος εντυπωσιάζει και ίσως να ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι θα μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά. Πού οφείλεται αυτή η…ξέφρενη πορεία ;
«Αυτό οφείλεται στην ομοιογένεια χαρακτήρων που έχουμε και στον ενθουσιασμό λόγω του μικρού μέσου όρου ηλικίας, των παικτών.
Με αυτά τα στοιχεία υπερτερούμε έναντι των αντιπάλων μας και ίσως να είναι το «κλεδί» της πετυχημένης πορείας, καθώς και ο προπονητής μας Γιώργος Καλτέκης με τους συνεργάτες του έκαναν την καλύτερη δυνατή διαχείριση του δυναμικού και τα αποτελέσματα αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο, η διοίκηση είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της, υπάρχει ηρεμία, πολύ καλό κλίμα και ο Οικονόμος δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά, στον βαθμολογικό πίνακα».
-Μπορεί η ομάδα και στην Καλαμαριά;
«Με τη μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία και αν αγωνισθούμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες, τότε δεν θα μας σταματήσει τίποτα, καθώς έχουμε τις ικανότητες να πάρουμε αυτό που θέλουμε και γιατί όχι να φτάσουμε ψηλότερα...».
-Πιστεύεις ότι και ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει και πρέπει να ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα;
«Ασφαλώς θα βοηθήσει η παρουσία των φιλάθλων και όσοι έχουν τη δυνατότητα, τους καλούμε να έρθουν στην Καλαμαριά.
Καλούμαι λοιπόν τον κόσμο όχι μόνο της Τσαριτσάνης, αλλά και της επαρχίας Ελασσόνας γενικότερα και από τη Λάρισα, για συμπαράσταση και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο για να τους ανταμείψουμε».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass