ΠΕΡΑΣΕ Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΖΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΣΑΜΠΛ

Βασική ενόψει των Ολυμπιακών του Λονδίνου

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΥΝΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ... ΔΕΝΤΡΟ

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2012 4:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:24
 Του Κ. Γκιάστα
 Στη βασική πεντάδα της Εθνικής ομάδας Ανσάμπλ πέρασε η Λαρισαία
Βασιλεία Ζάχου και μάλιστα έδειξε πανέτοιμη για κάθε ενδεχόμενο ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Η νεαρή αθλήτρια της ΓΕΛ κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο ένα ατύχημα της αρχηγού Σταυρούλας Σαμαρά, όταν την καταπλάκωσε ένα δέντρο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Θωμά. Έτσι η εθνική ομάδα ανσάμπλ συνεχίζει την προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που θα γίνει στο Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας (30 Μαΐου-3 Ιουνίου).
Οι πέντε αθλήτριες (Μαριάνθη Ζαφειρίου, Ελένη Δόικα, Βάσω Ζάχου, Εύη Λουκάγκου, Αλεξία Κυριαζή) τα πήγαν περίφημα σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή και το πρώτο ουσιαστικό τεστ με τη νέα της σύνθεση στέφθηκε από επιτυχία. Η εμφάνιση των κοριτσιών στον αγώνα επίδειξης που έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Χωριό, ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρα και ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή τους.
Η εικόνα της ομάδας άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένη την ομοσπονδιακή προπονήτρια, Τζένη Παπαδοπούλου, η οποία δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρυθμικής Γυμναστικής: «Αυτή την στιγμή έχουμε μόνο πέντε αθλήτριες, οι οποίες συμμετέχουν και στα δύο προγράμματα χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποια αλλαγή. Παρ΄όλα αυτά, τα κορίτσια τα πήγαν πολύ καλά στον πρώτο αγώνα επίδειξης, καταφέρνοντας να προσαρμοστούν άμεσα στις ανάγκες. Είναι βέβαιο ότι μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια, αφού δουλεύουν σκληρά, μέρα με τη μέρα».
Παράλληλα, η προπονήτρια του ανσάμπλ εξέφρασε εκ νέου την ευχή της για γρήγορη ανάρρωση της τραυματισμένης Σταυρούλας Σαμαρά: «Η Σταυρούλα είναι καθημερινά μαζί μας και την περιμένουμε να γίνει καλά και να επανέλθει. Προς το παρόν συνεχίζει την αποθεραπεία της, κάνοντας εντατικές φυσιοθεραπείες στο τραυματισμένο της γόνατο και ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης».
Η ελληνική ομάδα δεν έχει προγραμματισμένο κάποιον επίσημο αγώνα μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά θα δώσει τουλάχιστον άλλο ένα εσωτερικό τεστ. Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει ξανά τα προγράμματά της στις 5 μπάλες και στις 3 κορδέλες / 2 στεφάνια, στο περιθώριο της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων, το επόμενο Σαββατοκύριακο (12-13 Μαΐου) στο Ολυμπιακό Χωριό.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass