ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Γιορτή του ποδοσφαίρου

*ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ- ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ»

Δημοσίευση: 27 Απρ 2012 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:21
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δυο ημέρες πριν το λαρισινό ντέρμπι ανάμεσα στον Οικονόμο και στον Τύρναβο 2005 και οι δυο ομάδες συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.
Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της Football League 2, στον 2ο όμιλο γίνεται μάχη για τα πλει όφ ανόδου και ανάμεσα στις ομάδες που ελπίζουν είναι και οι δυο λαρισινές, που θέλουν την Κυριακή για λογαριασμό τους το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Θα είναι λοιπόν ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και αναμένεται κοσμοσυρροή, στο φιλόξενο «Γιώργος Μητσιμπόνας».
Αυτό που περιμένουμε είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση να αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως άλλωστε έγινε και στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου ο Οικονόμος επικράτησε με σκορ 1-0 και όλα κύλησαν ομαλά μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν φίλαθλοι και των δυο ομάδων.
Προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται να συμβάλουν όλοι και να κερδίσει αυτός που θα είναι καλύτερος και ενδεχομένως πιο τυχερός.
Σήμερα ουσιαστικά ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους οι δυο ομάδες και δεν υφίστανται ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα, τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους φιλοξενούμενους.
Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Ο Κωνσταντίνος Αντωνίου από τον σύνδεσμο διαιτητών των Αθηνών, ορίσθηκε να διευθύνει το λαρισινό ντέρμπι της Football League 2 (2ος όμιλος) ανάμεσα στον Οικονόμο και στον Τύρναβο 2005, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη.
Βοηθοί του θα είναι οι κ. Γεώργιος Τσιλιπάνος (Αθηνών), Ελευθέριος Τζάκος (Αθηνών), 4ος ο κ.Ελευθέριος Τομίδης (Πέλλας) και παρατηρητής ο κ. Γεώργιος Μπαράς (Μακεδονίας).
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, διαιτητές θα είναι οι παρακάτω:
*Καλαμαριά-Γάζωρος: Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης, Βεργέτης Δημ., Ζήσης Ιωανν.(Αρκαδίας), 4ος Τσαλουχίδης Χρ.(Κιλκίς), παρ.Ζηλούδης Γεωργ.(Θράκης)
*Βατανιακός-Αναγέννηση Σερρών: Τόμπρος Κων/νος, Βλάσσης Θωμάς(Κέρκυρας), Σαρλής Δημ.(Άρτας), 4ος Αναστασίου Ηλίας(Λάρισας), παρ.Κουζάκης Ιωάνν.(Θεσσαλίας)
*Κρανούλα-Νίκη Βόλου: Σελεμίδης Χαράλαμπος, Δεμερτζής Χρ.(Πέλλας), Τσίκνας Ελευθέριος(Αιτ/νιας), 4ος Διώτης Κων/νος(Αιτ/νιας), παρ. Κούλιας Νικόλαος(Κέρκυρας)
*Τηλυκράτης-Α.Ε.Π.Ηρακλής: Παπαγεωργίου Νικ., Φωτόπουλος Ανδ., Μπατζιόπουλος Σπυρ.(Αθηνών), 4ος Μακρυπόδης Νικ.(Αχαΐας), παρ.Τσίτσιος Χαρίσης (Θεσπρωτίας)
*Ηράκλεια-Σκύδρα: Παπαγγέλης Παν., Μανάκης Γεωργ.(Θράκης), Παπαδόπουλος Ιωανν.(Κιλκίς), 4ος Κουμπαράκης Στεφ.(Θράκης), παρ.Παπαδόπουλος Λάζαρος(Μακεδονίας)
ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα και ώρα 13.00, στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (Μεγ. Αλεξάνδρου 3, 2ος όροφος Λάρισα - έναντι Κεντρικής πλατείας), θα δώσουν κοινή
συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιώργος Καλτέκης του Οικονόμου και Γιώτης Σταματόπουλος του Τυρνάβου 2005, για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Τσαριτσάνη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass