ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ 4ου ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γαλλία μέσω... Δράμας

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ (13.30)

Δημοσίευση: 25 Απρ 2012 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:20
 Του Κ. Γκιάστα
Ο δρόμος για τη Γαλλία, όπου θα γίνει το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ το καλοκαίρι, περνάει από τη... Δράμα. Εκεί διοργανώνονται τα πανελλήνια φάιναλ φορ (αγοριών - κοριτσιών) των Λυκείων και σήμερα η γυναικεία ομάδα του 4ου ΓΕΛ Λάρισας δίνει την πρώτη της μάχη. Η κληρωτίδα της «χαμογέλασε» χθες το βράδυ και έτσι απέφυγε το μεγάλο φαβορί που είναι το Ελληνικό Κολέγιο (νίκησε και απέκλεισε εύκολα χθες το πρωί την Κύπρο). Σήμερα στις 13.30 θα παίξει με τη Σχολή Μωραΐτη και θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό που θα γίνει αύριο. Νωρίτερα στις 11.30 το Ελληνικό Κολλέγιο θα παίξει με το Λύκειο Ζωγράφου.
«Είμαστε τυχεροί από το γεγονός και μόνο που δεν κληρωθήκαμε με το φαβορί για τον τίτλο» τόνισε χθες βράδυ στην «Ε» ο προπονητής του 4ου Γενικού Λυκείου Λάρισας, Σωκράτης Παπαστεργίου και συνέχισε αναφέροντας τα παρακάτω: «Είναι μια ευκαιρία για μας να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στον τελικό. Εκεί πολλά μπορεί να συμβούν. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και τα κορίτσια προετοιμάστηκαν κατάλληλα».
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Η αποστολή του λαρισινού Λυκείου αναχώρησε χθες το πρωί από τη Λάρισα και αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Αργυροπούλου Μαρίνα, Γιάννη Βερόνικα, Παπαστεργίου Πηνελόπη, Τάση Γεωργία, Τζουβίλη Ελένη, Μπαλδώκα Ευανθία, Σουλτούκη Χριστίνα, Καλέτσιου Ηρώ, Παπαδοπούλου Αφροδίτη, Στεργίου Ελένη, Παπαργύρη Βάσω και Χαιμαιδή Ευθυμία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass