ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ

Αμφίβολος ο Άκης Σουλίδης

* ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ

Δημοσίευση: 19 Απρ 2012 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:18
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας θα είναι ο αντίπαλος του Τυρνάβου την ερχόμενη Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της πόλης, που αναμένεται να είναι γεμάτο από τους φίλους της ομάδας, που βλέπουν ότι είναι εφικτό να γίνει το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.
Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Football League 2, ο Τύρναβος 2005 θα παλέψει για να υλοποιήσει τον φετινό του στόχο και έχει όλα τα εχέγγυα να το πετύχει αυτό, εάν οι παίκτες δείξουν το ίδιο καλό πρόσωπο όπως και στον αγώνα με την Α.Ε.Π.Ηρακλής.
Από αγωνιστικής πλευράς, το μοναδικό ερωτηματικό για τον τεχνικό Γιώτη Σταματόπουλο είναι ο Άκης Σουλίδης, ο οποίος έχει ένα κτύπημα στην ποδοκνημική και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Ο μέσος της τυρναβίτικης ομάδας θα δοκιμάσει να μπει σε πιο έντονους ρυθμούς σήμερα και αύριο, ώστε αν δεν νιώσει ενοχλήσεις να υπολογίζεται για την κυριακάτικη αναμέτρηση.
Να σημειώσουμε ότι δεν θα παίξει ο Θανάσης Μάγγος που έχει τέσσερις κίτρινες και επιλέχθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να εκτίσει την ποινή του.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τους αγώνες της 17ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League 2 που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 17:00, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:
* Γάζωρος-Βατανιακός: Τσιοφλίκη Ανδρομάχη, Αναστασίου Γεώργιος, Γεωργίου Αδάμος (Λάρισας), 4ος Πανυτσίδης Κων/νος (Κοζάνης), παρ. Νικολαίδης Γεώργιος (Μακεδονίας)
* Καλαμαριά-Κρανούλα: Μπουμαρσόπουλος Άγης, Ρεντόπουλος Ιωάννης, Καρακώστας Απόστολος (Λάρισας), 4ος Ιωάννης Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας), παρ. Τσακιρίδης Νικόλαος (Σερρών)
* Αναγέννηση Σερρών-Οικονόμος: Μολιχιτούδης Σταμάτης, Νικολαίδης Κωνσταντίνος, Κούλα Χουσείν (Μακεδονίας), 4ος Ένγκιν Κιγιτζής (Θράκης), παρ. Καραμανίδης Δημήτρης (Καστοριάς)
* Νίκη Βόλου-Τυληκράτης: Ανδρονικίδης Χρήστος, Ζησιμόπουλος Δημήτρης, Σταμάτης Μάριος (Πειραιά), 4ος Σελεμίδης Χαράλαμπος (Πέλλας), παρ. Βλάχος Κωνσταντίνος (Γρεβενών)
* Τύρναβος 2005-Ηράκλεια: Ρούσσος-Μπεκερτζής Γεώργιος (Πρέβεζας), Διαμαντής Λάμπρος (Ηπείρου), Κακατσίδης Γρηγόριος (Αιτ/νιας), 4ος Κρητικός Δημήτριος (Θεσσαλίας), παρ. Κουτσιοσμηνάκης Δημήτρης (Καρδίτσας)
* Α.Ε.Π.Ηρακλής-Σκύδρα (23/5-17:00): Κωνσταντινίδης Δημήτρης (Καβάλας), Χαμαλίδης Γεώργιος (Θράκης), Γεωργάκης Γεώργιος (Ηπείρου), 4ος Μπούμπας Κων/νος (Ηπείρου), παρ. Κωνσταντόπουλος Ιωάννης (Χαλκιδικής)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass