ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ

Έπαιξαν για τον συνάνθρωπο

ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΕ 4-2

Δημοσίευση: 13 Απρ 2012 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:17
Στην Ελλάδα του μνημονίου και της παρατεταμένης κρίσης, στην Ελλάδα της κοινωνικής ανέχειας και της ατομικής εξαθλίωσης η συμπαράσταση στον συνάνθρωπο είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ομόνοιας Λάρισας γνωστός για την ευαισθητοποίησή του σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος διοργανώνει κάθε χρόνο αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα με στόχο την ενίσχυση συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, αλλά και ευαγών ιδρυμάτων.
Πιστός λοιπόν στις αξίες και τα πιστεύω του ο Α.Ο. Ομόνοια Λάρισας διοργάνωσε χθες φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων Νέων και Παλαιμάχων του συλλόγου τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση ευαγούς ιδρύματος της Λάρισας. Και όπως είναι φυσικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Για την ιστορία ωστόσο θα αναφέρουμε ότι οι Νέοι επικράτησαν των Παλαιμάχων με σκορ 4-2.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο στράικερ των Αγ. Αναργύρων Καββαδίας ο οποίος σκόραρε και με τις δύο ομάδες (συνολικά τρία τέρματα). Αρχικά με τους Νέους και στη συνέχεια με τους Παλαίμαχους.
Πιο συγκεκριμένα τα γκολ πέτυχαν οι Στεφούδης, Καββαδίας, Παπαμιχαήλ και Τζίμας για τους Νέους και ο Καββαδίας για τους Παλαίμαχους, ενώ πέναλτι έχασε ο Γκουτζιλίκας.
Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Ν. Πολιτείας παρουσία του Α’ αντιπροέδρου της ΕΠΣΛ, Λευτέρη Γρηγοριάδη με διαιτητή τον κ. Μακρή.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Λαζαρίδης, Ν. Σαμαράς, Γκουτζιλίκας, Καραγιάννης, Καποδίστριας, Βλαχάκης, Κολαξής, Αναγνώστου, Κουλαξής, Καββαδίας, Γκουντουβάς (Γεωργούλας).
ΝΕΟΙ: Δ. Σαμαράς, Αγγέλης, Μούτσα, Στεφούδης, Τζίμας, Παπαμιχαήλ, Δάλλας, Πιστάλης, Κυριαζής, Πανουριάς, Παπαθανασίου (Καββαδίας).
ΑΡΗΣ ΓΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass