ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ «COCA - COLA CUP» (10-11 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο «Olympic Park»

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2012 23:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:05
Στη Λάρισα θα στραφεί το ενδιαφέρον του «Coca - Cola Cup» για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του ποδοσφαίρου καθώς το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου οι εκδηλώσεις και οι αγώνες της διοργάνωσης για τα παιδιά ηλικίας 14-19 ετών θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις «Olympic Park Λάρισα» ως συνέχεια των πρώτων αγώνων στο Βόλο.
Η Coca-Cola δίνει φέτος την ευκαιρία σε όλους τους νέους ανεξαιρέτως, σε πανελλαδική κλίμακα, να πάρουν τους φίλους τους, να φτιάξουν τη δική τους ομάδα, να διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο και να κερδίσουν μεγάλα δώρα λαμβάνοντας μέρος στο μεγάλο τουρνουά «Coca - Cola Cup», που διεξάγεται σε πέντε πόλεις της χώρας. Μάλιστα, πέρα από τους αγώνες 5x5 θα υπάρχουν και διαγωνιστικές εκδηλώσεις στις οποίες θα μπορούν να λάβουν μέρος μικροί και μεγάλοι.
Πιο συγκεκριμένα, το «Coca - Cola Cup» απευθύνεται σε όλα τα παιδιά ηλικίας 14-19 ετών τα οποία, χωρισμένα σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (14-15, 16-17 και 18-19), θα κληθούν να φτιάξουν τη δική τους ομάδα 5x5 και να αγωνιστούν δωρεάν στο τουρνουά διεκδικώντας πλούσια δώρα. Πέντε πόλεις της χώρας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος και Πάτρα, θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, στην πρωτεύουσα σε τρεις εγκαταστάσεις και στη Θεσσαλονίκη σε δύο. Οι νικήτριες ομάδες κάθε εγκατάστασης θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο Sportcamp στο Λουτράκι 12 και 13 Μαΐου. Εκεί θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη του τελικού νικητή κάθε ηλικιακές κατηγορίας.
Η νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης στην κατηγορία 18-19 ετών θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Ουκρανία για τον τελικό του UEFA EURO 2012, την 1η Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου όπου θα στεφθεί η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα ζήσει τη μαγεία της μεγαλύτερης διοργάνωσης σε επίπεδο Εθνικών ομάδων στην Ευρώπη. Από την άλλη, οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) θα κερδίσουν ως έπαθλο τη συμμετοχή όλων των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διοργανώνουν οι σχολές της Arsenal στην Ελλάδα. Εκεί τα παιδιά αυτές των δύο ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να προπονηθούν από ένα ειδικευμένο επιτελείο προπονητών και αν κριθούν έτοιμοι θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά επαγγελματικών ομάδων του εξωτερικού.
Το μεγαλύτερο δώρο όμως που προσφέρει σε κάθε παιδί αυτό το τουρνουά, δεν είναι άλλο από τη μοναδική ευκαιρία να δείξει σε πανελλαδική κλίμακα το ταλέντο του. Να φτιάξει τη δική του ομάδα, να χαρεί τη μαγεία του ποδοσφαίρου, να πανηγυρίσει τις νίκες, να γευτεί την απογοήτευση μίας ήττας και να βιώσει την πεμπτουσία του αθλητισμού. Κι όλα αυτά, την ώρα που πάνω σε κάθε αγωνιζόμενο ποδοσφαιριστή θα έχουν στραμμένα τα μάτια τους ανιχνευτές ταλέντων.
Επιπλέον, παράλληλα με τους αγώνες, θα διεξάγονται διαγωνιστικά παιχνίδια δεξιοτήτων, Rooney Shooting Test (σουτ σε τέρμα χωρισμένο σε στόχους) και το Beatthe Goalie Pro (εκτέλεση πέναλτι σε επαγγελματία τερματοφύλακα). Εκεί κάθε διαγωνιζόμενος θα έχει τη δυνατότητα να αποδείξει τις ικανότητές του στο σκοράρισμα!
Η Λάρισα θα είναι η δεύτερη κατά σειρά πόλη που θα φιλοξενήσει το διήμερο των ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Βόλο. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο (10/03) στις εγκαταστάσεις «Olympic Park Λάρισα» και οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (11/03). Έπειτα, μία εβδομάδα μετά σειρά παίρνει η Αθήνα για να ακολουθήσει στη συνέχεια η Πάτρα.
Τρόποι αίτησης συμμετοχής:
Α) Ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του «Coca - Cola Cup» συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο για το Olympic Park της Λάρισας.
Β) Χειρόγραφα, κατευθείαν από τις εγκαταστάσεις της Λάρισας, (5ο χλμ. Λάρισας - Νίκαιας).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass