ΔΗΛΩΝΕΙ Ο «ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΖΕΚΟΣ:

Έχουμε μια ποιοτική ομάδα

* Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ * ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2012 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:04
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα του Τυρνάβου 2005 η οποία μετά από δύο συνεχόμενες νίκες και με την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2, φιγουράρει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 2ο όμιλο.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου κέρδισε το περασμένο Σάββατο τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου με 1-0 αλλά και τον… κόσμο, που χειροκρότησε τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, δείχνοντας ότι θα παραμείνει ο 12ος παίκτης της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Δημοσθένης Τζέκος ήταν αυτός που πέτυχε το «χρυσό» γκολ με έξοχη κεφαλιά και αναδείχθηκε ο MVP του αγώνα, καθώς με το…τρίποντο αυτό η ομάδα βελτίωσε αισθητά τη βαθμολογική της θέση και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Καρδιτσιώτης σεντερ φορ ο οποίος κατάγεται από τη Ματαράγκα, επισήμανε τα εξής: «Ασφαλώς οι δυο συνεχόμενες νίκες που κάναμε εντός έδρας με αντιπάλους τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και τον Εθνικό Γαζώρου ήταν πολύ σημαντικές.
Ίσως και με τον ερχομό του κ. Γιώτη Σταματόπουλου ταρακουνηθήκαμε περισσότερο και με τα επιτυχή αποτελέσματα ανέβηκε η ψυχολογία μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε.
Έχουμε πιστεύω μια ποιοτική ομάδα, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο παρά μόνο τον κακό μας εαυτό».
-Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο του Τυρνάβου;
«Τον θέλουμε να είναι κοντά μας, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Γάζωρο, αισθανθήκαμε όλοι υπέροχα όταν είδαμε τις κερκίδες γεμάτες από φιλάθλους.
Ο κόσμος μας βοήθησε για να κατακτήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα, τον ευχαριστούμε και από την παρουσία του αντλούμε μεγαλύτερη δύναμη».
-Πέτυχες το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε γκολ στο 61΄. Αυτό θα σε βοηθήσει για να σημειώσεις και άλλα τέρματα στη συνέχεια;
«Αγωνίζομαι σε μια θέση που το γκολ είναι το μοναδικό ζητούμενο για μένα. Είμαι διπλά χαρούμενος λοιπόν γιατί σκόραρα και παράλληλα κέρδισε η ομάδα μου. Σίγουρα αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, στόχος μου είναι πετυχαίνω γκολ και ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρω, πάντα όμως με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, γιατί η επιτυχία ενός τέρματος είναι και απόρροια συνεργασίας».
- Ακολουθεί ένα παιχνίδι σχετικά εύκολο με τον ουραγό Αετό στη Σκύδρα. Θα…τριτώσει το καλό;
«Χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, γιατί θα βρεθούμε προ εκπλήξεων και θα είναι κρίμα ενώ κάνουμε τόσο μεγάλη προσπάθεια, να πάει χαμένη.
Για να έχουν αξία οι νίκες που πετύχαμε, πρέπει να κερδίσουμε και στη Σκύδρα, παίζοντας από την αρχή δυνατά και αποφασιστικά.
Παρά το ότι βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, παίζει χωρίς άγχος και οφείλουμε να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα.
Άλλωστε κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και το κάθε ματς κρύβει τις δικές του δυσκολίες. Θέλουμε να τελειώσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος».
ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΤΥΡNΑΒΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ
Με ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι παίκτες του Τυρνάβου καλωσορίζουν στην ομάδα τον τεχνικό Γιώτη Σταματόπουλο και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τα παιχνίδια της 11ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League 2 θα διεξαχθούν όλα την Κυριακή και θα αρχίσουν στις 3 το απόγευμα. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Αετός Σκύδρας - Τύρναβος 2005
Ηράκλεια - Νίκη Βόλου
Τηλυκράτης - Οδυσσέας
Οικονόμος - Καλαμαριάς
Δόξα Κρανούλας - Βατανιακός
Α.Ε.Π. Ηρακλής - Γάζωρος
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass