ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ (15:00)

Δύσκολη αποστολή για τον Οικονόμο

* Γ. ΚΑΛΤΕΚΗΣ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ»

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2012 22:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:03
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που αυτή τη φορά καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία, στις 3 το απόγευμα στην Κρανούλα, το εμπόδιο της τοπικής Δόξας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της Football league 2.
Με τον αέρα του νικηφόρου αποτελέσματος στη Λευκάδα την περασμένη Κυριακή και με πολύ καλή ψυχολογία, οι παίκτες της τσαριτσανιώτικης ομάδας θα προσπαθήσουν να φέρουν σε πέρας, τη δύσκολη αποστολή τους.
Κατά πόσο αυτό θεωρείται εφικτό, ο τεχνικός των «Πρασίνων» Γιώργος Καλτέκης, λίγο πριν αναχωρήσει χθες η αποστολή για τα Γιάννινα, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και προετοιμασθήκαμε κατάλληλα, όλη την εβδομάδα. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αν θέλουμε να έχουμε συνέχεια σε ότι με πολύ κόπο δημιουργήσαμε μέχρι τώρα και το χαιρόμαστε όλοι μας.
Κάθε ματς έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και σίγουρα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Τα θετικά αποτελέσματα έχουν φέρει μια πολύ καλή διάθεση, αλλά όπως είπα και στα παιδιά, πάντα οφείλουμε να είμαστε προσγειωμένοι και σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε για ό,τι το καλύτερο μπορούμε. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα, ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα».
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζονται ο Πούτας που συμπλήρωσε κάρτες και οι τραυματίες Νούσιας, Κορομπίλιας.
Στην αποστολή η οποία αναχώρησε χθες το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Ηπείρου και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Ήπειρος Παλλάς», συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκικούδης, Πίτκας, Μπαχτσιβάνος, Κουλτσιάκης, Καράμπελας, Φλώρος, Παπακωνσταντίνου, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Παλάσκας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Μπανούσης, Λιλολάρι, Νικούλης, Πρικάκης, Παπαϊωάννου, Κέρη, Οικονόμου, Μπαλής και Γασπαράτος.
* Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο κ. Κων/νος Τόμπρος (Κέρκυρας), ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Θωμά Βλάσση (Κέρκυρας), Παναγιώτη Φάντη (Άρτας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ.Σπυρίδων Κολυτάς (Κέρκυρας) και παρατηρητής ο κ. Αναστάσιος Χριστοδούλου (Ημαθίας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass