ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ντέρμπι Π.Ο.Ε. - Α.Σ. Πυργετού

* ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 15.00

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2012 22:21 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 22:01
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Π.Ο.Ε. και τον Α.Σ. Πυργετού ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στις 3 λοιπόν το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Ελασσόνας θα τεθούν αντίπαλοι δυο ομάδες που θέλουν τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Ο Π.Ο.Ε. για να παραμείνει στην κορυφή και να κρατήσει τη διαφορά από τους Αμπελωνιακό, Α.Ο. Καρδίτσας που ακολουθούν, ενώ οι «βυσσινί» του Πυργετού για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.
Εκτός από το λαρισινό ντέρμπι έχουμε και καρδιτσιώτικο ντέρμπι αυτό ανάμεσα στον Α.Ο.Κ. και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ πάλι υπήρξαν αναβολές αγώνων στη σημερινή 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Δύο παιχνίδια λοιπόν αναβλήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών και ακαταλληλότητας, των γηπέδων.
Στο Καρπενήσι δεν θα γίνει το παιχνίδι Βελούχι-Αμπελωνιακός το οποίο ορίστηκε για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και στο Μουζάκι δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Μουζάκι-Πύρασος Νέας Αγχιάλου.
Λίγες ώρες πριν τον σημαντικό αγώνα στην Ελασσόνα, τα νέα από τις δύο ομάδες του νομού, έχουν ως εξής:
Ο Π.Ο.Ε.
Χωρίς τον Αριανούτσο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ο Π.Ο.Ε. θα υποδεχθεί την ομάδα του Πυργετού, στο λαρισινό ντέρμπι της κατηγορίας.
Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θέλει να διευρύνει το σερί των πετυχημένων αποτελεσμάτων που έχει και οι έξι νίκες να γίνουν επτά συνεχόμενες.
Κατά πόσο θεωρείται αυτό εφικτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι παίκτες του Γιώργου Καμπερίδη θέλουν να δώσουν μια ακόμη χαρά στον κόσμο της Ελασσόνας, που αναμένεται να γεμίσει τις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου, καθώς και οι καιρικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί.
Μάλιστα η διοίκηση με ανακοινωσή της καλεί τους φιλάθλους να βοηθήσουν με την παρουσία τους, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.
Από αγωνιστικής πλευράς ο Σκλάβος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο προπονητής του εάν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι στο παιχνίδι.
Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Παγκαρλιώτα που δεν είναι έτοιμος 100 %, όμως είναι στην αποστολή, ενώ σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκεται ο Τερλελής.
Στην αποστολή, ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, από τους οποίους και θα επιλέξει τη 18άδα, λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης: Πουλάκη, Μπαϊμάκη, Αποστολόπουλο, Αποστόλου, Μουρατίδη, Αλεξανδρή, Χάμο, Φλίγκο, Καραΐσκο, Χατζηβαλσάμη, Ρόππα, Μακρή, Θανάση, Σκλάβο, Τέγο, Τζορμπατζάκη, Παπαποστόλου, Καραγκούνη, Ρέτσα, Παγκαρλιώτα και Ντουτσαρίδη.
Ο Α.Σ. ΠΥΡΓΕΤΟΥ
Με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα ώστε να βλέπει πιο αισιόδοξα την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Α.Σ. Πυργετού θα αγωνιστεί στην Ελασσόνα, γνωρίζοντας ότι η αποστολή του θα είναι πάρα πολύ δύσκολη.
Οι τρεις βαθμοί που πήρε η ομάδα του Κάτω Ολύμπου στον αγώνα με τον Αλμυρό σίγουρα ανέβασαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πάντως πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, ώστε κάτι να πάρουν από το σημερινό παιχνίδι.
Όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις ο τεχνικός Γιάννης Αλεξούλης προσπάθησε να πείσει τους παίκτες του ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες και εφόσον πιστέψουν σε αυτές, τότε μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους και χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι, όπως δύσκολοι θα είναι και οι αγώνες που θα ακολουθήσουν, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματός.
Αγωνιστικά, ο Γιάννης Αλεξούλης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Προβίδα, Τριτάρη και Μπαταβάνη, ενώ θα απουσιάσουν ακόμη ο Μαντζαφούλης που υπέστη διάστρεμμα στο Καρπενήσι και ο Ζαφειρίου που μετά την επέμβαση του ρινικού διαφράγματος, δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί.
Οι παίκτες του Πυργετού θα γευματίσουν στις 11 το πρωί στην ταβέρνα «Πιθάρι» των αδελφών Παπαργύρη και ακολούθως θα αναχωρήσουν για την πόλη της Ελασσόνας.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:
Μπρέλλας, Αν. Κουρδής, Κολοβός, Καρλιάμπας, Γιαννακόπουλος, Μάγγος, Δούκας, Ελευθεριάδης, Γρηγορίου, Τσιαλέμης, Τσατσαλίδης, Κωστούλας, Γκαμπέτας, Γ.Κουρδής, Μπαρούτας, Ιορδανίδης, Σάββας Λούγκος, Νάστας.
*Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Π.Ο.Ε. με γκολ του Χατζηβαλσάμη στο 90΄+3, κέρδισε τον Πυργετό 1-0.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Το ντέρμπι Π.Ο.Ε.-Α.Σ. Πυργετού θα διευθύνουν οι κ. Μαντάκης Στ., Καραγκιζόπουλος Ιωανν. (Ημαθίας), ενώ αντικαταστάθηκε λόγω εντοπιότητας με τον παρατηρητή διαιτησίας ο δεύτερος επόπτης κ. Λαφαντζής (Πιερίας) από τον κ. Παρασίου Στέφανο (Ημαθίας).
Παρατηρητής θα είναι ο κ. Παπαδημητρίου Ιωανν. (Πιερίας)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Π.Ο.Ε-Πυργετός        (1-0)
Αλμυρός-Λιανοκλάδι            (0-1)
Βελούχι-Αμπελωνιακός αναβλήθηκε          (0-0)
ΑΟΚ-Αναγέννηση Κ. (2-1)
Καμένα Βούρλα-Ταυρωπός            (2-1)
Μουζάκι-Ν.Αχίαλος αναβλήθηκε     (0-1)
*Σε παρένθεση είναι τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 13 αγώνες)
1. Π.Ο.Ε.        30-10 33
………………………………
2. Αμπελωνιακός      28-5    30
3. Α.Ο.Καρδίτσας      18-9    28
4. Βελούχι      23-18 20
5. Αναγ. Καρδίτσας   21-11 20
6. Πυργετός    20-16 19
………………………………
7. Λιανοκλάδι 12-10 18
8. Ν.Αγχίαλος            13-15 14
9. Μουζάκι      13-24 8
10. Ταυρωπός           11-26 7
11. Αλμυρός 5-15   7
12. Καμένα Βούρλα 8-41   6
* ΑΟΚ και Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ Λιανοκλάδι και Μουζάκι έχουν από δύο παιχνίδια λιγότερα.
* Εκκρεμεί η απόφαση για το ματς Πύρασος-Αναγέννησης Καρδίτσας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass