ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ

Ματαιώθηκε το All Star Game

* Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2012 22:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:59
Μια διοργάνωση με σημαντική προβολή αλλά και ανταποδοτικά οφέλη λόγω του κόσμου που θα ερχόταν στην Θεσσαλία χάθηκε για τις τέσσερις πρωτεύουσες των νομών της Περιφέρειας (Λάρισα, Βόλος, Τρίκαλα και Καρδίτσα). Συγκεκριμένα με απόφαση του ΟΠΑΠ, του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ ματαιώθηκε το All Star Game που επρόκειτο να γίνει από 2-4 Μαρτίου.
Η απόφαση ελήφθη μετά την αδυναμία που δήλωσε ο ΟΠΑΠ να επιχορηγήσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση λέγοντας ότι θα δοθούν τα χρήματα αυτά σε κοινωνικές ανάγκες.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δυστυχώς έχασε τη διοργάνωση όχι από δική της υπαιτιότητα αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης που δείχνει να χτυπάει τις αθλητικές διοργανώσεις αλλά και ολόκληρο τον αθλητισμό που σε λίγο διάστημα θα είναι είδος πολυτελείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έχοντας πλήρη επίγνωση των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας, τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ αποφάσισαν, από κοινού με τη διοίκηση του ΟΠΑΠ, ο οποίος αποτελεί τον σταθερό «αιμοδότη» του επαγγελματικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, τη ματαίωση του ALL STAR GAME 2012.
Ο ΟΠΑΠ, αποδέκτης το τελευταίο διάστημα πολυάριθμων αιτημάτων για τη μεγιστοποίηση της κοινωνικής του συμβολής, έκρινε μαζί με τους μπασκετικούς του εταίρους (ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ) ότι στην παρούσα φάση οι προτεραιότητές του έπρεπε να αναπροσαρμοστούν και τα όποια κονδύλια απαιτούνταν για τη διοργάνωση του ALL STAR GAME της Θεσσαλίας, να διατεθούν σύμφωνα με τις αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας.
Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ οφείλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ευθύμη Ρεντζιά και όλους τους φορείς του νομού και των τεσσάρων πόλεων, που θα αποτελούσαν τους οικοδεσπότες της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ. Επιπλέον, τους χιλιάδες φίλους του αθλήματος, που συμμετείχαν στη διαδικτυακή ψηφοφορία για τον καταρτισμό της λίστας συμμετεχόντων και την ΕΡΤ που είχε αναλάβει την τηλεοπτική κάλυψη».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass