ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ (1-3)

Αύξησε τη διαφορά ο Π.Ο. Ελασσόνας

* ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2012 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:57
 Ιδ. ανταπόκριση
Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργετικό του ο Π.Ο.Ε.-την πέμπτη συνεχόμενη- κερδίζοντας στα Καμένα Βούρλα την τοπική ομάδα με 3-1 και αύξησε τη διαφορά στους τρεις πόντους από τον δεύτερο στη βαθμολογία Αμπελωνιακό.
Με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Γιώργο Καμπερίδη που έκανε πετυχημένο ντεμπούτο, η ελασσονίτικη ομάδα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια στην Δ΄ Εθνική κατηγορία (4ος όμιλος).
Ο Π.Ο.Ε. προηγήθηκε νωρίς στο σκορ μόλις στο 4΄, όταν σε βαθιά μπαλιά του Ρόππα, ο Φλίγκος βγήκε μόνος του από τα δεξιά, πέρασε στην κούρσα τον Μαραζόπουλο, μπήκε στην περιοχή και έπιασε το σουτ, ο Λιόλιος απέκρουσε την μπάλα που πήρε ύψος και με κεφαλιά ο Χατζηβαλσάμης έκανε το 0-1.
Στο 28’ ο Φλίγκος κέρδισε φάουλ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο ίδιος και η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Λιόλιου.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Τσίντζας εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαϊμάκης με γροθιές απέκρουσε την μπάλα προ του Λέσση, που καραδοκούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο πρώτο μέρος λοιπόν η ομάδα της Ελασσόνας χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε να προηγηθεί απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, ο οποίος στηρίζεται πλέον σε παιδιά της περιοχής, καθώς αποχώρησαν πέντε ποδοσφαιριστές από το σωματείο.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄, ο Βαργιανίτης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, απέκρουσε ο γκολκίπερ του Π.Ο.Ε. την μπάλα και πάνω στη γραμμή ο Ασπιώτης με πλασε ισοφάρισε σε 1-1.
Ακολούθως το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, με την ελασσονίτικη ομάδα να ανεβάζει την απόδοσή της και να αναζητεί ένα δεύτερο γκολ.
Στο 49΄ από εκτέλεση φάουλ του Ρόππα, ο Χάμος έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και απέκρουσε εξ επαφής την μπάλα ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
Ο Μουρατίδης στο 62΄ από δεξιά έστρωσε τη μπάλα στον Φλίγκο και στο σουτ που επιχείρησε, ο Λιόλιος απέκρουσε εκπληκτικά την μπάλα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 66΄, ο Ρόππας έβγαλε την σέντρα από αριστερά και προ του Αλεξανδρή ο πορτιέρο των Καμένων Βούρλων απέκρουσε και πάλι την μπάλα.
Και στο 72΄ παρ΄ολίγο να γίνει η ζημιά για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Βαριγανίτης ξέφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε, ο Μπαϊμάκης απέκρουσε την μπάλα και από πολύ κοντά στο κενό τέρμα ο Ασπιώτης δεν κατάφερε να την προωθήσει στα δίχτυα.
Στην αντεπίθεση ο Καραΐσκος απέφυγε τον Μαραζόπουλο και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-2 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Ακολούθως οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Αποστόλου (80΄), Φλίγκο (84΄), Ρόππα ( 86΄) και στο 90΄+3 το…κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αλεξανδρής, ο οποίος αξιοποίησε έξοχο συνδυασμό των Ρόππα, Φλίγκου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
 
Άγγιξε το άριστα η διαιτησία του κ. Ρούσση, που είχε βοηθούς τους κ. Δημητριάδη και Τσάγγαρη (Θεσσαλίας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Λέσσης (17΄), Ασπιώτης (27΄) από τα Καμένα Βούρλα και οι Ρόππας (31΄), Θανάσης (38΄), Φλίγκος (90΄).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ (Γ. Συρογιάννης): Λιόλιος, Θεοδωσόπουλος, Κυριλής, Χουλιάρας (74΄ λ.τ.Μπατσογιάννης), Μαραζόπουλος, Τσίντζας, Τσιάρας Ν/Γ, Λέσσης, Ασπιώτης, Βαργιανίτης (85΄ Καραγιώργος), Παπαευθυμίου (64΄ Τσιάρας Ν/Κ).
Π.Ο.Ε. (Γ. Καμπερίδης): Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος, Τζορμπατζάκης (78΄ Μακρής), Θανάσης, Αποστόλου, Χάμος, Μουρατίδης, Ρόππας, Χατζηβαλσάμης (29΄ λ.τ Αλεξανδρής), Καραϊσκος (88΄ Σκλάβος), Φλίγκος.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass