ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Προπονήσεις σε κλειστά γυμναστήρια

* ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2012 1:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:56
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο χιονιάς για δεύτερη συνεχή ημέρα δημιουργεί μεγάλα προβλήματα και στις δυο ομάδες του νομού, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Τύρναβο 2005, που εκπροσωπούν το λαρισινό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα της Football League 2.
Εξαιτίας λοιπόν της κακοκαιρίας τα δυο ποδοσφαιρικά συγκροτήματα πραγματοποίησαν-μετ΄ εμποδίων φυσικά- τις προπονήσεις τους στα κλειστά γυμναστήρια της Ελασσόνας και του Τυρνάβου, αντίστοιχα.
Η ομάδα της Τσαριτσάνης έκανε την προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή της Γιώργου Καλτέκη και του Τυρνάβου υπό την επίβλεψη του νέου τεχνικού της Γιώτη Σταματόπουλου και του συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιου.
* Λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών λοιπόν, την τελευταία για αυτή την εβδομάδα προπόνηση σε γήπεδο ο Οικονόμος πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης, όπου στο χιονισμένο βοηθητικό γήπεδο της Tσαριτσάνης, οι παίχτες του Γ. Καλτέκη με αρκετή χαρά έδειχναν να απολάμβαναν τη …λευκή καταπόνηση που τους επέβαλε το τεχνικό team της ΠΑΕ. Την Πέμπτη πήραν ρεπό και χθες το απόγευμα, καθώς οι συνθήκες στο γήπεδο δεν το επέτρεπαν, η ομάδα προπονήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας. Για σήμερα το πρωί, προγραμματίστηκε άσκηση με όργανα στο γυμναστήριο του Νίκου Φώλλα (βοηθός προπονητή) στην Ελασσόνα και την επομένη ξανά προπόνηση στο κλειστό.
* Για τον Τύρναβο 2005, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Σταματόπουλος ήρθε με τρένο χθες από την Κατερίνη στη Λάρισα και διανυκτέρευσε χθες στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, καθώς για σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια προπόνηση στις 12 το μεσημέρι και ακολούθως θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές ρεπό.
Αναμφίβολα η διακοπή του πρωταθλήματος της Football League 2 λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών μπορούμε να πούμε ότι είναι μάλλον ευεργετική για την ομάδα του Τυρνάβου, καθώς θα δοθεί η δυνατότητα στον Γιώτη Σταματόπουλο να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του σωματείου και να σιγά-σιγά να περάσει τη φιλοσοφία που θέλει στην ομάδα.
Να σημειώσουμε ότι η επόμενη αγωνιστική (9η) στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος –όταν προγραμματισθεί να διεξαχθεί-έχει ως εξής:
Εθνικός Γαζώρου-Νίκη Βόλου
Τύρναβος-Οδυσσεέας Αναγέννησης
ΑΕΠ Ηρακλής-Καλαμαριά
Αετός Σκύδρας-Βατανιακός
Ηράκλεια-Δόξα Κρανούλας
Τηλυκράτης-Οικονόμος
*Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την προπόνηση του Οικονόμου την περασμένη Τετάρτη στο χιονισμένο βοηθητικό γήπεδο της Τσαριτσάνης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass