Εκοψε πίτα ο Σμόλικας Φαλάνης

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2012 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:55
 Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα στο fast food «Δώτας» ο Σμόλικας Φαλάνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του αντιδημάρχου Λάρισας Ε. Αλαμάνη, του προέδρου του ΔΟΠΑΕΛ Μ. Τσακίρη, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Φαλάνης και μέλους της ΕΠΣΛ Κ. Λιγούρα και του αντιπροέδρου της τοπικής κοινότητας Ειρ. Καρυώτη.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Σμόλικα Φαλάνης, Γιάννης Τσιόπας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία και ευημερία. Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο προπονητής Δ. Δανιλούλης που κέρδισε ένα ρολόι, προσφορά του κοσμηματοπωλείου Αφοι Ρόπλου Ο.Ε., ο Β. Κακαβίτσης που κέρδισε μια δωροεπιταγή από την εταιρία αθλητικών ειδών Σακοράφα καθώς και ο Γ. Γραβάνης που κέρδισε ένα συμβολικό ποσό προσφορά του προέδρου Τσιόπα Ιωάννη. Από την πλευρά της η διοίκηση του Σμόλικα ευχαριστεί τους χορηγούς της φετινής σεζόν που είναι το κέντρο διασκέδασης Ανεμόμυλος, τα φαρμακεία Θεοδοσίου Τάσου και Μαργαρίτη Μιχάλη, Αrgo Cafe, ελαιοχρωματισμοί Kουκούλης Αδάμος, Καυστηριοτεχνική Θάνος Ελευθέριος, το κέντρο οδήγησης, ηλεκτρολογικά Δώτας Σάκης, fast food Δώτας Στέλιος, τυροκομικά Ν. Αγορογιάννης ΑΕ, εμπόριο ειδών θέρμανσης Κουλτούκης-Δανίκας και το 2ο Πρόγραμμα καθώς και τα αρτοζαχαροπλαστεία Ντίστας για την προσφορά της πίτας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass