ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Τιμήθηκαν Λαρισαίοι από την ΕΣΚΑΝΑ

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2012 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:52
Στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του ΣΕΦ έκανε την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας η ΕΣΚΑΝΑ (Ένωση Σωματείων Καλαθόσφαιρας Νότιας Αττικής) που κατακλύσθηκε από αθλητές-αθλήτριες, παράγοντες γονείς, προσωπικότητες του χώρου και μη αλλά κατά τεκμήριο φίλοι του μπάσκετ.
Η εκδήλωση όπως κάθε χρόνο περιελάμβανε και τιμητικές διακρίσεις που δόθηκαν με εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου και φέτος υπήρχαν δύο Λαρισαίοι. Ο Νικόλαος Γκόγκος που γεννήθηκε στη Δολίχη Ελασσόνας και πρόσφερε επί σειρά ετών υπηρεσίες ως παράγοντας στην Ελευθερία Μοσχάτου και ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας.
Επίσης από το χώρο του μπάσκετ τιμήθηκαν ο προπονητής του μπάσκετ Θόδωρος Ροδόπουλος, ο αθλητής Δημήτρης Παπανικολάου, αλλά όπως το συνηθίζει ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ εκπλήσσοντας άπαντες και άλλες σημαντικές προσωπικότητες από άλλες δραστηριότητες της χώρας όπως ο διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανητάριου κ. Σιμόπουλος, η αντιδήμαρχος Σαρωνικού με πλούσια κοινωνική προσφορά κ. Τσιάκαλου και ο πολιτικός συντάκτης Παντελής Σαββίδης της ΕΤ3.
Φυσικά τιμήθηκαν όλες οι ομάδες που διακρίθηκαν το 2010-11 πρώτιστα οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών του αναπτυξιακού (μεγιστη προτεραιότητα της Ένωσης) και δόθηκαν δερμάτινες μπάλες σαν αναμνηστικό γιατί φέτος λόγω λιτότητας δεν υπήρχαν κύπελλα και μετάλλια. Επίσης μοιράστηκαν πολλές μπάλες σε παιδιά και γονείς που βρίσκονταν σαν δώρα-λαχνοί μέσα στα κομμάτια της πίτας. Ο σχολιασμός από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Καρανικόλα (δημοσιογράφο της ΕΡΤ) δημιούργησε αίσθηση σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Μίλησαν πολλοί και είπαν πολλά και σημαντικά. Όμως το κεντρικό νόημα όλων των ρηθέντων από τον πρόεδρο και τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν η έκκληση στους γονείς να προτρέψουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό παρά το γεγονός ότι η πολιτεία κωφεύει στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του Δημήτρη Παπανικολάου που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ζήτησε από όλους να μην αφήνουν τα παιδιά να σπαταλούν τον λίγο ελεύθερο χρόνο τους και τις αισθήσεις τους στα κομπιούτερ, το internet και τo facebook αφού η χαρά του αθλητισμού αποτελεί και θα αποτελεί μέγιστο γήινο και χειροπιαστό αγαθό για κάθε γενιά!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass