ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ:

Καταθέσαμε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο

*«Στηριζόμαστε στη δουλειά και στη φυσική κατάσταση» *«Γιορτή θα είναι ο αγώνας κυπέλλου με την Κέρκυρα»

Δημοσίευση: 27 Νοε 2012 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:34
 Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε προχθές το απόγευμα ο Τύρναβος 2005, ο οποίος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League 2 κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον Οδυσσέα Κορδελιού, με σκορ 1-0.
Η τυρναβίτικη ομάδα απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Ικανοποιημένος έμεινε και ο τεχνικός της ομάδας Τάσος Μπεριτζάς, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Για εμάς ήταν σημαντική η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε με έναν νεανικό αντίπαλο, όπως νεανική ομάδα είμαστε και εμείς. Ξέραμε ότι αυτό το γήπεδο δεν ευνοεί όσους θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά και ότι ο Οδυσσέας παίζει με μεγάλες μπαλιές στην επίθεση. Το αντιμετωπίσαμε σωστά το συγκεκριμένο σημείο και δεν κινδυνέψαμε καθόλου, ενώ σκοράραμε στην αρχή, σε ένα κατάλληλο σημείο. Μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ σε δυο ευκαιρίες, γιατί το 1-0 είναι ρευστό σκορ, εύκολα η μπάλα μεταφέρεται σε τόσο μικρό γήπεδο από τη μια στην άλλη εστία. Καταθέσαμε ψυχή σε προσωπικές μονομαχίες και ήμασταν άριστοι αμυντικά και από πλευράς τακτικής. Μοναδικό μας όπλο είναι η προπόνηση στο γήπεδο, εκεί στηριζόμαστε, στη δουλειά και τη φυσική κατάσταση».
Αναφερόμενος τόσο για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα την Πέμπτη στον Τύρναβο,  όσο και γι’ αυτόν που θα ακολουθήσει με τη Ζάκυνθο την Κυριακή για το πρωτάθλημα, ο κ. Μπεριτζάς, τόνισε τα εξής: «Μας λείπει η εμπειρία και δεν ξεχνάμε πως ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε σεμνά, για μια δύσκολη εβδομάδα, αφού την Πέμπτη παίζουμε με την Κέρκυρα για το Κύπελλο που θα   είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Επίσης θέλουμε να κερδίσουμε και τη Ζάκυνθο την Κυριακή για το πρωτάθλημα Πάντα παίζουμε για τη νίκη και υπάρχουν παίκτες για να ανταποκριθούν. Ο χρόνος θα δείξει πού μπορούμε να φτάσουμε, αλλά αν τελικά ανέβουν πέντε ομάδες από τον όμιλο, ίσως είναι ευκαιρία για εμάς να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα. Θα είναι μεγάλο δέλεαρ για τους παίκτες. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Κορδελιό και χαίρομαι που είδα στις δυο ομάδες περισσότερους από 10 παίκτες κάτω των 21 ετών. Επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο επιστρέφει στις ρίζες του».
ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
Όλοι οι παίκτες είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την  προχθεσινή εμφάνιση και νίκη στο Κορδελιό, όμως ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Γρηγόρη Περήφανο, ο οποίος   παρά το γεγονός ότι σχίσθηκε στο φρύδι αγωνίσθηκε κανονικά σε όλο τον αγώνα και όταν επέστρεψε με την αποστολή στη Λάρισα, μετέβη στο Νοσοκομείο και του έβαλαν ράμματα.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και την Κέρκυρα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη και ώρα 14:30, θα διευθύνει ο κ. Δημητρόπουλος από τη Φθιώτιδα.
Αναλυτικά τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας, θα διαιτητεύσουν οι παρακάτω ρέφερι:
ΤΕΤΑΡΤΗ (28/11)
*Φωστήρας - Πανιώνιος (14:30): Παπαπέτρου, Τουμπακάρης, Τσολάκης (Αθηνών), 4ος Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.Μπερσής (Αρκαδίας)
*Λεβαδειακός - Πιερικός (18:30): Μάνταλος, Ταρανάς (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά), 4ος Χατζής (Δυτ.Αττικής), παρ.Γρυλλάκη (Χανίων)
*ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης (18:30): Κύζας (Δράμας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας), 4ος Γιαννουλάκης (Χανίων), παρ.Τσορτανίδης (Αχαΐας)
*Ολυμπιακός - Παναχαϊκή (20:30): Θάνος (Γρεβενών), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), 4ος Φουκάκης(Ηρακλείου), παρ.Ζωγράφος(Αθηνών)
ΠΕΜΠΤΗ (29/11)
*Τύρναβος - Κέρκυρα (14:30): Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), Γεωργιάδης (Κοζάνης), Κουρομπίλια (Καρδίτσας), 4ος Καμπαξής (Εύβοιας), παρ.Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)
*Παναθηναϊκός - Προοδευτική (18:30): Μήτσιος (Ηπείρου), Γεωργαράκος (Αθηνών), Βερρής (Λέσβου), 4ος Σελίμος (Λακωνίας), παρ.Γκρούτσης (Κορινθίας)
*Πανθρακικός - Νίκη Βόλου (18:30): Αμπάρκιολης, Θανασακούδης, Μερκενίδης (Μακεδονίας), 4ος Κιοζένης (Καβάλας), παρ.Αμυγδαλής (Σερρών)
*ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός (20:30): Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Σταθόπουλος (Ηλείας), 4ος Κουτσάφτης (Άρτας), παρ.Σωμαρακάκης (Αθηνών)
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass