ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.

Να… τριτώσει το καλό θέλει ο Π.Ο.Ε.

*ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2012 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:31
Με στόχο τη νίκη, θα αγωνιστεί ο Π.Ο.Ε. την Κυριακή, στις 3 μετά το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, κόντρα στον Α.Ο. Καρδίτσας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής.
Η διοίκηση του συλλόγου, ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους της περιοχής που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, και τους καλεί να τη στηρίξουν στην εντός έδρας αναμέτρηση, με τον Α.Ο. Καρδίτσας, ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ώστε να την βοηθήσει, να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΟ Ελασσόνας και τον Α.Ο.Καρδίτσας. Το εισιτήρια κοστίζουν πέντε ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στην είσοδο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.
Σημεία προπώλησης: Καφενείο Παραλία, Μικρό Καφέ, καφέ Μονοπώλιο, καφέ-μπαρ ΟΞΥΓΟΝΟ, καφέ Enjoy, καφέ Τσέλιος (Βαρόσι) και στο ψιλικατζίδικο Γκουτζουρέλας.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Σήμερα, στις 11.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του Π.Ο. Ελασσόνας, με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Γκουτζουρέλα, αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επισκεφτούν σχολεία της Ελασσόνας, όπου και θα μοιράσουν εισιτήρια στους μαθητές ενόψει του κυριακάτικου αγώνα και θα ενημερώσουν καθηγητές, δασκάλους και μαθητές για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου σε κάθε παιχνίδι της ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass