ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ 5ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ (ΑΚ12, 16) ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑ (ΑΚ 14,18)

Υψηλό επίπεδο, άψογη διοργάνωση

Δημοσίευση: 15 Νοε 2012 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:30
 Με μεγάλη επιτυχία και απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή (για τελευταίο τουρνουά) 70 αθλητών στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Νίκαιας έπεσε η αυλαία των Ενωσιακών για το 2012 με τους αγώνες των κατηγοριών έως 12 & έως 16 ετών. Ο Όμιλος της Νίκαιας απέσπασε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια των συμμετεχόντων για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά ενώ η μαζική συμμετοχή αθλητών δείχνει ότι η Νίκαια αποτελεί δημοφιλή και ελκυστικό τόπο τέλεσης αγώνων για αθλητές και συνοδούς. Για την άψογη διοργάνωση των αγώνων αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Μίζιο Δημήτριο και στους ανθρώπους του Ο.Α. Νίκαιας.
Εξ άλλου για το ίδιο τουρνουά έγιναν με επιτυχία στη Λιβαδειά οι αγώνες για τις άλλες κατηγορίες Αγόρια-Κορίτσια έως 14 και Αγόρια έως 18 ετών(τα Κορίτσια 18 δεν έγιναν λόγω μικρής συμμετοχής).
To επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και ανταγωνιστικό καθώς μετά τους αγώνες αυτούς ξεκαθάρισε η κατάταξη των αθλητών που θα συμμετέχουν στα mastres της Ε΄Ένωσης.
Οι ανερχόμενοι και φορμαρισμένοι αθλητές του Ο.Α.Νίκαιας Κώστας Νικολούλης(Α14) και Ζωή Καφφέ(Κ14) εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των μονίμων φέτος νικητών (Γερούκης Β., Ζαχοπούλου Α.) και αναδείχτηκαν νικητές στα 14άρια κατακτώντας τον 1ο Ενωσιακό τίτλο τους. Η νίκη τους αυτή τους έδωσε πολλούς πόντους και πλασαρίστηκαν στη 2η θέση της Ενωσιακής βαθμολογίας. Άτυχος της ημέρας ο Καλδερών Ζακ που έχασε δύσκολα στον ημιτελικό και δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην προνομιούχο 4άδα των masters.
Στα αγόρια 18 νικητής αναδείχθηκε ο 16χρονος Νίκος Παρασχάκης του Ο.Α.Μαγνησίας.
Στα αγόρια 16 επικράτησε ο Καλαμπάκας Αναστάσιος του ΑΣ.Α.Λάρισας που έκανε σπουδαίο τουρνουά και πήρε τον 1ο του Ενωσιακό τίτλο αφού κατάφερε να νικήσει στον ημιτελικό τον Γερούκη Β. (για 1η φορά φέτος ) και στον τελικό τον Καλογράνα Β. του Ο.Α.Τρικάλων. Ο 4ος των ημιτελικών ήταν ο Παρασχάκης Ν. του Ο.Α.Μαγνησίας.
Στα κορίτσια 16 νικήτρια ήταν η 14χρονη Ντάνιελιαντς Α-Μ του Ο.Α.Μαγνησίας που δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί και επικράτησε στον τελικό επί της Κουτσικοπούλου Βάιας του Ο.Α.Νίκαιας με 2-0 (61,75). Τρίτες αναδείχθηκαν οι Καφφέ Ζωή και Ραπτοπούλου Μαρία-Χριστίνα του Ο.Α.Νίκαιας.
Στα αγόρια 12 νίκησε ο Κούτσικος Βασίλης του Φθιωτικού Ο.Α. με 2ο τον Στεργιούλα Χ. του Ο.Α.Μαγνησίας και 3ους τους Τέρτικα Δ.(Φ.Σ.Λαμίας) και Κυριακόπουλο Π.(Ο.Α. Ιωλκός Βόλου) .
Στα Κορίτσια 12 κυριάρχησε ο Ο.Α. Ιωλκός Βόλου με νικήτρια (γα 3η φορά φέτος) την Ευθυμιάδου Μαγδαληνή, 2η την Κρατήρα-Τζίφα Ζ. και 3η την Αναγνώστου Ε.. Την άλλη 3η θέση κατέλαβε η Σταμούλη Φ. του Ο.Α.Βόλου.
Από τους αθλητές του Ο.Α.Νίκαιας εκτός από τους προαναφερθέντες που έφτασαν στις 4άδες ξεχώρισε ο 14άρης Μπαλταγιάννης Ν. (Α16) που έφτασε μέχρι την 8άδα και έχασε δύσκολα από τον κατά 3 χρόνια μεγαλύτερό του και μετέπειτα φιναλίστ Καλογράνα Β., ο 10χρονος Νικολούλης Χρήστος (Α12) που παραλίγο να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στους 4 της κατηγορίας του και η Κουτσικοπούλου Μαριάνθη (Κ12) που προκρίθηκε στην 8άδα. Πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες (πρόκριση σε 2ο γύρο) είχαν οι αθλητές του Ομίλου μας Παπαγεωργίου Σ., Ρούσσος Μ., Σιούτογλου Κ.(Α12) - Γιτσοπούλου Μ. (Κ12)– Καμηλαράκης Ι. (Α16) – Παναγούλη Ν., Καραπάνου Α. (Κ16). Επίσης συμετείχαν οι αθλητές Γραμματικούλης Γ. (Α12), Νικολούλης Κ., Τζιαστούδης Χ., Καλδερών Ζ., Γελαλής Δ. (Α16) και Καραχάλιου Α., Καραπάνου Δ., Κορδέα Ι.(Κ16).
Μετά τους αγώνες του 5ου Ενωσιακού ξεκαθάρισαν οι 4άδες (οι 4 καλύτεροι της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας) των αγώνων masters που είναι :
Α16: Στράκας Γεώργιος (Ο.Α.Βόλου, Παρασχάκης Νίκος (Ο.Α.Μαγνησίας), Ράπτης Γρηγόρης (Φ.Σ.Λαμίας), Καλογράνας Βασίλειος (Ο.Α.Τρικάλων)
Α14: Γερούκης Βασίλειος (ΟΑ Νίκαιας), Νικολούλης Κώστας (ΟΑ Νίκαιας), Ταξιάρχου Πολυχρόνης (Φθιωτικός Ο.Α.), Καλαμπάκας Αναστάσιος (Α.Σ.Α.Λάρισας)
Α12: Κούτσικος Βασίλης (Φθιωτικός Ο.Α.), Κουτσούμπας Δημήτριος (Φ.Σ.Λαμίας), Μισδραχής Λέανδρος (Λαρισαϊκός Ο.Α.), Τέρτικας Δ.(Φ.Σ.Λαμίας)
Κ16: Κουτσικοπούλου Βαϊα(ΟΑ Νίκαιας), Μαρέδη Σπυριδούλα (Ο.Α.Μαγνησίας), Ραπτοπούλου Μαρία-Χριστίνα (ΟΑ Νίκαιας), Παναγούλη Νότα(ΟΑ Νίκαιας)
Κ14: Ζαχοπούλου Αθανασία (ΟΑ Νίκαιας), Καφφέ Ζωή (ΟΑ Νίκαιας), Παλάσκα Αναστασία (Ο.Α. Μαγνησίας), Τζιάνη Ουρανία (Ο.Α. Μαγνησίας)
Κ12: Ευθυμιάδου Μαγδαληνή (Ο.Α. Ιωλκός Βόλου), Κρατήρα-Τζίφα Ζωή (Ο.Α. Ιωλκός Βόλου) Αντωνίου-Καραδέμητρου Νικολέτα (Ο.Α.Βόλου), Σταμούλη Φρειδερίκη (Ο.Α.Βόλου).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass