ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗΣ:

Θα έρθουν τα αποτελέσματα για τον Τύρναβο

* ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2012 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:29
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ο Α.Ο. Κασσιόπης θα είναι ο αντίπαλος του Τυρνάβου 2005 την Κυριακή στις 3 το απόγευμα και για το παιχνίδι αυτό έχει σημάνει συναγερμός στις τάξεις του τυρναβίτικου σωματείου.
Η ομάδα έχει αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 στην πρεμιέρα της Football League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα, με 1-0.
Έφτασε λοιπόν η ώρα της νίκης και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι έστω και δύσκολα, να κατακτήσουν το τρίποντο.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του συνεργάτη του Τάσου Μπεριτζά Βρασίδα Κοντοθανάση, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Σίγουρα στεναχωρηθήκαμε για την ήττα στην Καλαμαριά, μια ήττα που σίγουρα δεν αξίζαμε σύμφωνα με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου και τις κλασικές ευκαιρίες που χάσαμε.
Δεν μένουμε φυσικά σε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή την Κασσιόπη αξιοποιώντας τη δύναμη της έδρας, προκειμένου να βελτιώσουμε τη βαθμολογική της θέση και να ανέβει η ψυχολογία των παικτών.
Εμείς πάντως στην τεχνική ηγεσία δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα και ευελπιστούμε ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα, διότι γνωρίζουμε τις πολλές θυσίες που κάνουν τα παιδιά και με τον ζήλο που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.
Θα έρθουν λοιπόν οι νίκες και καλούμε τον κόσμο του Τυρνάβου να ενισχύσει την προσπάθεια των νεαρών παικτών, διότι η Κασσιόπη δεν θα είναι μια εύκολη λεία».
Αγωνιστικά δεν υφίστανται προβλήματα και σήμερα μετά την απογευματινή προπόνηση ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα συγκροτήσουν την αποστολή, καθώς το Σάββατο θα τους δοθεί ρεπό.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass