ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΛ

Ψηλά η σημαία του water polo της Λάρισας

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2012 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:26
Νίκη σημείωσαν οι κορασίδες του ΝΟΛ στο πρωτάθλημα του πόλο και σύμφωνα με τον σύλλογο κράτησαν ψηλά τη σημαία του αθλήματος για την πόλη. Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες για τα παιδιά της κολύμβησης στην πόλη μας.
Οι προσπάθειες, οι κοπιαστικές προπονήσεις χρόνων έτειναν να χάσουν το νόημά τους και στα αμείλικτα ερωτήματα των παιδιών μας γιατί οι τόσες παροτρύνσεις γιατί τόσες δοκιμασίες, προπονήσεις να γκρεμίζονται και ο αγώνας προς την επιτυχία να απομακρύνεται.
Μαζευτήκανε ξαφνικά μόλις την προηγούμενη Τετάρτη για αγώνες στο Σάββατο. Μαζευτήκανε για έναν φθηνό λόγο, σημείο των καιρών διότι η μη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα θα στοίχιζε στον σύλλογο 1.500 ευρώ πρόστιμο από την ομοσπονδία.
Ο λόγος ήταν για τους μεγάλους για τις κορασίδες μας μαζευτήκαμε για να αγωνιστούμε. Για να προσπαθήσουνε διότι είμαστε ομάδα, πάντα νιώθαμε ομάδα, πάντα νιώθαμε την αγάπη στον αθλητισμό, στον σύλλογο στην πόλη.
Στο κέντρο της πισίνας η ιαχή «Λάρισα» πριν τον αγώνα και στο τέλος του, σκορπίζει συναισθήματα στις καρδιές μας στους αντιπάλους στους φιλάθλους και υπενθυμίζει παρόμοιες στιγμές πριν και μετά από επιτυχίες και αποτυχίες του έθνους που και η νέα γενιά δηλώνει «παρών».
Μόνο 3 ημέρες προπονήσεις στο νερό ήταν αρκετές να ξυπνήσουν τα κύτταρα τους να τα δώσουν όλα να εκπλήξουν και να καταπλήξουν τους εαυτούς τους τον προπονητή, τους αντιπάλους.
Πάθος, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ομαδικότητα, αγώνας προσπάθεια μέχρι τέλους Νίκη. Η ομάδα του Βόλου δεν άντεξε , ‘έχασε από έναν ανώτερο αντίπαλο και ας είχε περισσότερα κορίτσια στον πάγκο της. 10 – 6 . Νίκη.
Πόσο ψυχή χρειάστηκαν τα κορίτσια μας μετά την υπερπροσπάθεια με χαμόγελο και πίστη , όταν η κούραση και ο κακός προγραμματισμός τις αναγκάζει να ξαναμπούνε στο νερό να αντιμετωπίσουν έναν ξεκούραστο νέο αντίπαλο . Μπήκανε στον δεύτερο αγώνα, παλέψανε σαν δελφίνια μέσα στα δίκτυα, να ξεφύγουν να νικήσουν.
Νίκησαν στις καρδιές μας, νίκησαν με το αγκάλιασμα, με το κλάμα τους, με την ιαχή τους στο κέντρο της πισίνας «Λάρισα» και ας έγραψε το ταμπλό 5-6.
Νίκησαν οι κορασίδες μας, κράτησαν ψηλά τη σημαία του water polo της Λάρισας».  
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass