ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Έρχονται οι… Ελληνοκαναδοί

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2012 3:57 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:20
 Οι δεσμοί φιλίας είναι πολύ δυνατοί και φαίνεται από τις επαφές που έχουν μεταξύ τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Λάρισας και των αντίστοιχων του Καναδά.
Ετσι λοιπόν για ακόμη μια φορά οι Καναδοί φίλοι θα βρεθούν στην Ελλάδα για να τεθούν αντιμέτωποι στους Λαρισαίους στον ποδοσφαιρικό στίβο…αλλά και στη διασκέδαση, που αν και σε κρίση η χώρα μας σ΄ αυτόν τον τομέα κρατάει ακόμη τα σκήπτρα.
Όπως ανακοίνωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ: «Οι Ελληνοκαναδοί (οι περισσότεροι) θα συναντηθούν στη Θεσσαλονίκη ερχόμενοι από τη Δράμα σήμερα το πρωί. Το βράδυ θα δεξιωθούν στην πόλη της Ελασσόνας , που εχει εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωσή της και αύριο το πρωί θα επισκεφθούν τα Μετέωρα ενώ το απόγευμα θα φιλοξενηθούν από τον δήμαρχο Αγιάς κ. Γκουντάρα.
Τη Δευτέρα θα γευματίσουν πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα , που θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ, με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Τζανακούλη, ελπίζοντας να είναι τόση η ποσότητα φαγητού και ποτού που δεν θα μπορούν να αντεπεξέλθουν στις επελάσεις των παλαιμάχων της Λάρισας και ειδικά της δεξιάς πλευράς, όπου δεσπόζει το δίδυμο…Σελιώνη –Παραφέστα.
Τέλος την Τρίτη με το πούλμαν της ΑΕΛ θα αναχωρήσουν για Αθήνα για τη συνέχεια του ταξιδιού τους μεχρι την επιστροφή τους στον Καναδά. Για ακόμη μια φορά λοιπόν ο σύλλογος παλαιμάχων τους καλοσωρίζει και τους υπόσχεται μια άριστη διαμονή, αντάξια της δικής τους».
Eπίσης στο δελτίο Τύπου οι παλαίμαχοι αναφέρουν και την αμέριστη στήριξη τους στην εκδήλωση της περιφέρειας και του ΠΣΑΤ για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass