ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

«You’ll never walk alone» και στη... Λάρισα

* ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2012 2:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:20
Του Κ. Γκιάστα
Μπορεί το λιμάνι του Λίβερπουλ να πέφτει λίγο μακριά, όμως η αγάπη κάποιων Λαρισαίων για τη μεγάλη αυτή βρετανική ομάδα σβήνει κάθε απόσταση. Σήμερα λοιπόν οι φίλοι των κόκκινων από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας θα προσπαθήσουν να μαζευτούν με σκοπό να κάνουν το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας λέσχης φίλων Λίβερπουλ.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ «Φλου» που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας (Πυροβολικά) και εκεί όλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με την Ουντινέζε για το Γιουρόπα Λιγκ.
«Είναι μια πρώτη κίνηση που κάνουμε γιατί θεωρούμε πως υπάρχουν αρκετοί φίλοι της Λίβερπουλ στη Λάρισα και θα πρέπει επιτέλους να οργανωθούμε» τόνισε με δηλώσεις του ο κ. Κωσταδήμας «Εκτιμώ πως υπάρχει ενδιαφέρον και στη συνέχεια θα γίνει πραγματικότητα η δημιουργία μιας Λέσχης Φίλων».
Η Λίβερπουλ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας. Έχει κερδίσει 18 φορές το πρωτάθλημα Αγγλίας, 7 φορές το Κύπελλο Αγγλίας, 5 φορές το Τσάμπιονς Λιγκ και 3 φορές το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο σύλλογος ιδρύθηκε στις 15 Μαρτίου του 1892. Ιδρυτής ήταν ο ιδιοκτήτης του γηπέδου Άνφιλντ (Anfield) Τζον Χούλντινγκ, ο οποίος αποφάσισε την ίδρυση ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου όταν η Έβερτον έφυγε από το γήπεδό του λόγω ασυμφωνίας στο ενοίκιο. Η Λίβερπουλ πήρε μέρος στο Αγγλικό πρωτάθλημα 2 χρόνια αργότερα. Ο σύλλογος έχει συνδεθεί με δύο από τις μεγαλύτερες τραγωδίες του ποδοσφαίρου. Η πρώτη έγινε το 1985 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο γήπεδο Χέιζελ (Heysel) όπου 39 οπαδοί ποδοπατήθηκαν, η δεύτερη έγινε στο Χίλσμπορο (Hillsborough) το 1989 όπου 96 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 766 τραυματίσθηκαν. Μετά τα γεγονότα στο Χέιζελ οι αγγλικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για 5 χρόνια, ενώ η Λίβερπουλ για έξι.
«Η Λάρισα με τη Λίβερπουλ άλλωστε έχουν και πολλά κοινά στοιχεία. Έχουν τίτλους και πιστούς οπαδούς. Πιστεύω πως έχουμε την ίδια ιδιοσυγκρασία» υπογράμμισε ο κ. Κωσταδήμας. «You’ll never walk alone» λοιπόν και στη Λάρισα...
Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Οι Έλληνες έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση τα τελευταία χρόνια στις ξένες ομάδες. Γι’ αυτό και αρκετές είναι οι Λέσχες που έχουν ιδρύσει ανα διαστήματα. Αυτές είναι οι εξής: Λέσχη Φιλων Real Χαράλαμπος Τσιριμονάκης, AC Milan Athens Club, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Bayern Μονάχου, Juventus Tifosi GR Club, Roma Club Grecia, Penya Barcelonista Grecia, Arsenal Hellas, Liverpool F.C. Official Supporters Club, Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της LIVERPOOL , Manchester City F.C.
* Για τους ενδιαφερόμενους ισχύουν τα παρακάτω τηλέφωνα: 2410-619.072 και 6988-344.506.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass