ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Μαζί Π.Ο.Ε. και Δόξα Βλαχογιαννίου

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2012 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:15
Ο Π.Ο.Ε. συνεχίζει να οργώνει με τη διοίκησή του, τις περιοχές όπου η οργάνωση του ποδοσφαίρου, αποτελεί το σήμα κατατεθέν, για ένα δημοτικό διαμέρισμα, όπως το Βλαχογιάννι και το καμάρι αυτού, την Δόξα. Προχθές η διοίκηση της ομάδας της Ελασσόνας συναντήθηκε με την αντίστοιχη της Δόξας Βλαχογιαννίου και τον πρόεδρό της Θεόδωρο Σαπουνά και η συζήτηση αφορούσε το μέλλον των ποδοσφαιριστών της περιοχής και η κατάλληλη αξιοποίησή τους, μέσα από τη Δόξα και τον Π.Ο.Ε., αντίστοιχα και αντιστρόφως!
Ο πρόεδρος της ομάδας του Π.Ο.Ε., Αντώνης Λιάνος τόνισε: «Η Δόξα αποτελεί αναμφίβολα την πρώτη επαρχιακή δύναμη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα εδώ και χρόνια, καταθέτοντας τα διαπιστευτήριά της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και αποδεικνύοντας πως αποτελεί ένα εξαιρετικό μείγμα διοίκησης, προπονητικού τιμ και κόσμου για να παράγει ταλέντα για το ελασσονίτικο ποδόσφαιρο. Αυτό που εμείς επιθυμούμε είναι η άριστη συνεργασία με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Βλαχογιαννίου, ώστε οι προπονητές μας και η ομάδα μας, να μπορούν να αξιοποιήσουν ταλέντα και από την εν λόγω περιοχή, στο μέλλον. Όπως επίσης η Δόξα έχει τον πρώτο λόγο για εμάς, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ σε μεταγραφικές περιόδους, για ενίσχυση και αξιοποίηση ποδοσφαιριστών».
Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο πρόεδρος της Δόξας κ. Θεόδωρος Σαπουνάς ο οποίος δήλωσε: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεργαστούμε με τον Π.Ο.Ε. όπως κάνουμε και με άλλα σωματεία από τον Νομό Λάρισας. Οι προπονητές μας μπορούν να έχουν άριστη συνεργασία και οι διοικήσεις μας επίσης, ώστε η Δόξα να συνεχίζει να αποτελεί τη μεγάλη δύναμη παραγωγής ποδοσφαιριστών με ταλέντο, που θα στελεχώνουν το δυναμικό της και όχι μόνο».
Στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Αντώνης Λιάνος, ο γενικός αρχηγός της ελασσονίτικης ομάδας Γιάννης Δραγατσίκης, ο πρόεδρος της Δόξας Θεόδωρος Σαπουνάς, ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων Γιάννης Σαπουνάς, ο προπονητής της Ακαδημίας της Δόξας Γιώργος Μήσιος και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Νίκος Φακίτσας.
Η διοίκηση του Π.Ο.Ε. ευχαριστεί τη διοίκηση της Δόξας, για τη φιλοξενία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass