ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΕΑΣ:

Το «πολυβόλο» του Αετού

* ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΚΙ ΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ!

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2012 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:55
Πέντε γκολ σε 20 λεπτά δεν είναι και λίγο πράγμα. Ούτε γίνεται κάθε μέρα. Όχι μόνο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά παγκοσμίως στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τις διεθνείς διοργανώσεις. Απαιτεί ικανότητα, οξυδέρκεια, αποφασιστικότητα, θέληση και πίστη. Για τον Λευτέρη Τέα τα στοιχεία αυτά δεν είναι άγνωστα. Η ποδοσφαιρική του αξία άλλωστε είναι δεδομένη και το απέδειξε στο πρόσφατο παιχνίδι του κυπέλλου στον Παραπόταμο. Κατάφερε όχι απλά να «γυρίσει» το παιχνίδι αλλά να γίνει το πρόσωπο της αγωνιστικής χαρίζοντας, με τα 5 γκολ που πέτυχε, την πρόκριση στον Αετό Μακρυχωρίου.
«Δεν ήθελα να χάσω από ποδοσφαιρικό εγωισμό και μόνο. Γι’ αυτό όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σκέφτηκα ότι έπρεπε να ανεβάσω ρυθμούς και να βοηθήσω την ομάδα μου να κάνει την ανατροπή.
Όταν έβαλα το δεύτερο γκολ ήθελα να πετύχω και τρίτο για να κάνω χατ τρικ σ’ ένα ημίχρονο» σχολίασε ο Λευτέρης Τέας και συνέχισε:
«Έκανα πέντε σουτ και μία κεφαλιά σ’ όλο το παιχνίδι και πέτυχα πέντε γκολ και ένα δοκάρι από την κεφαλιά. Μάλλον είναι για το ρεκόρ Γκίνες. Σε 20 περίπου λεπτά δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο.
Καλό είναι να βάζεις γκολ αλλά πάνω απ’ όλα το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Έτσι ήμουν κι έτσι θα είμαι».
Ο μεσοεπιθετικός του Αετού μίλησε και για τους στόχους της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Δεν πάμε για τίτλο. Δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις φέτος. Απλά θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή και νεανική ομάδα και ό,τι βγει. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε Τερψιθέα, Αργυροπούλι και Γιάννουλη που διεκδικούν τον τίτλο και από αυτά τα παιχνίδια θα εξαρτηθούν πολλά. Σίγουρα όμως είναι ακόμη νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα γιατί πρέπει πρώτα απ’ όλα να βρεθούμε σαν ομάδα καθώς έφυγαν αρκετά παιδιά από τον περσινό κορμό».
Α.Γ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass