ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ» ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ ΚΑΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΚΟΡΥΦΗ

Φαλανιακός: Με υψηλούς στόχους τη νέα σεζόν

Τ. Παραφέστας: «Θα διεκδικήσουμε τις πρώτες προνομιούχες θέσεις» Θ. Μπζιώτας: «Πήραμε έναν καλό προπονητή και πάμε να τερματίσουμε ψηλά»

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2012 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:43
 Σκοπός για την ομάδα του Φαλανιακού, ήταν να «επενδύσει» εκτός από τα παιδιά της περιοχής και σε έναν καλό προπονητή. Αυτό επετεύχθη και από τη νέα σεζόν ο Τάκης Παραφέστας επιστρέφει σε γνώριμα «λημέρια», καθώς από την ομάδα του Φαλανιακού αναδείχθηκε και τώρα ήρθε η ώρα να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του προπονητή.
Η ομάδα έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Μεταγραφές ακόμα δεν κρίθηκαν απαραίτητες, χωρίς να αποκλείεται βέβαια το ενδεχόμενο να υπάρξουν μία ή δύο ενισχύσεις, καθώς ο κορμός της ομάδας έχει παραμείνει ίδιος από την περασμένη σεζόν. Δηλαδή νέοι ταλαντούχοι παίκτες της ευρύτερης περιοχής μαζί με κάποιους έμπειρους που θα αναλάβουν να φτάσουν την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά.
Ο Τάκης Παραφέστας φορώντας τα χρώματα της ομάδας που πρωτοξεκίνησε δήλωσε αρχικά: «Επιστρέφω πλέον σαν προπονητής από την ομάδα που ξεκίνησα τον Φαλανιακό και νομίζω πως είναι η κατάλληλη περίοδος γι' αυτό. Η ομάδα απαρτίζεται από πολλούς νέους παίκτες και θεώρησα σκόπιμο σε αυτό το σύνολο και στην ομάδα που με ανέδειξε να προσφέρω και από την πλευρά του προπονητή», για να συνεχίσει:
«Έχω μάθει ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή με πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες, αλλά και κάποιους έμπειρους τους οποίους γνωρίζω και έχω συνεργασθεί όπως ο Ιγγλέζος, ο Κολοβός και ο Βαρσάμης. Πιστεύω πως η παρουσία αυτών των παικτών οφείλεται φυσικά στη φιλοσοφία της διοίκησης η οποία κοιτάζει να αξιοποιήσει και να δουλέψει με νέους παίκτες από την ευρύτερη περιοχή. Φυσικά αυτή η ομάδα οφείλεται και στην παρουσία του προηγούμενου προπονητή του κ. Νίκου Ανδρέου ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας 3,5 χρόνια και έχει κάνει καλή δουλειά».
Για τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος τη νέα σεζόν δήλωσε:
«Εγώ από την πλευρά θα συνεχίσω το έργο που βρήκα και θα προσπαθήσω να το βελτιώσω όσο περισσότερο γίνεται. Πιστεύω αυτά τα πράγματα θα φανούν στην πορεία. Οι ομάδες με τις οποίες συνεργάζομαι έχουν πάντα υψηλούς στόχους. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να είμαστε στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τις πρώτες προνομιούχες θέσεις».
Τέλος ρωτήθηκε για το τι μπορεί να πετύχει με τον Φαλανιακό, έχοντας ο ίδιος κάνει μία τόσο καλή πορεία με την ομάδα του Αμπελωνιακού. «Ευελπιστώ να έχουμε την ίδια πορεία, που είχα και με την ομάδα του Αμπελωνιακού. Αυτό όμως δεν γίνεται από μόνο του, ούτε και μόνο από μένα. Θα χρειαστεί συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση, δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και φυσικά αρκετή δουλειά. Οι διακρίσεις έτσι κι αλλιώς μόνο από τη δουλειά έρχονται μιας και τίποτα δεν είναι τυχαίο».
***
Λίγο πιο δίπλα παρακολουθεί τη «πρώτη» της ομάδας το Δ.Σ. του συλλόγου, όλοι αισιόδοξοι πως η φετινή χρονιά θα είναι καλή για την ομάδα. Ο πρόεδρος του Φαλανανιακού Θανάσης Μπζιώτας δήλωσε:
«Είμαστε από τα πιο παλιά σωματεία, πολλοί ποδοσφαιριστές μας είναι από εδώ τη Φαλάνη και στηριζόμαστε σε αυτά τα παιδιά. Δεν προβήκαμε ακόμα σε καμία μεταγραφή, βέβαια μπορεί να πραγματοποιηθούν μία-δύο στη συνέχεια. Η ομάδα θα στηριχτεί στον περσινό της κορμό-όλα νέα παιδιά-με κάποιους έμπειρους που θα βοηθήσουν τους νέους να γίνουν καλύτεροι.
Σημαντικό για εμάς ήταν να πάρουμε έναν καλό προπονητή, όπως και πράξαμε, τον Τάκη Παραφέστα. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν ένα καλό σύνολο στη κατηγορία, να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να βγουν καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως η παραμονή μας είναι δεδομένη και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».
 
Τα φιλικά
11/8 Ηρακλή Λάρισας
18/8 ΑΕΔ Νίκαιας
21/8 Τύρναβο
25/8 Δόξα Αργυροπουλίου
 
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα φτάσει αρκετά ψηλά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ εξέφρασαν από την πλευρά τους οι παίκτες του Φαλανιακού. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:
Νίκος Βαρσάμης: «Εύχομαι πάνω από όλα να είμαστε καλά στην υγεία μας. Η ομάδα έφερε ένα πολύ καλό προπονητή και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Η ομάδα έχει αρκετά νέα παιδιά και με τον κ. Παραφέστα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».
Δημήτρης Μιγδάνης: «Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Φέτος κάνουμε μία νέα προσπάθεια, έχοντας ένα πολύ καλό κλίμα στους κόλπους της ομάδας, με αρκετή ομοιογένεια καθώς οι παίκτες και ο κορμός παραμένουν ίδιοι εδώ και τρία χρόνια. Βασικός μας στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και ό,τι καλύτερο για την ομάδα».
Βαγγέλης Δήμος: «Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και σίγουρα καλύτερα από πέρυσι. Τα νέα παιδιά θα πρέπει να πάρουνε και αυτά την ευκαιρία να παίξουν. Με τον κ. Παραφέστα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι, ακούγονται πολλά καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του».
Νίκος Καργιώτης: «Είμαι αισιόδοξος πως θα τα πάμε πάρα πολύ καλά στο νέο πρωτάθλημα, με νέο προπονητή μάλιστα θα βελτιωθεί κι άλλο το κλίμα. Εμείς συνεχίζουμε δυνατά και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Η ομάδα είναι νεανική και σίγουρα θα φανούμε πιο καλοί από πέρυσι. Πιθανολογώ πως θα βρισκόμαστε στην πρώτη τριάδα».
Χρ. Τζίκας
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass