Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Εκλεισε Κατσίβελο ο Τύρναβος

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17.30 Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΩΝ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ» *Ο ΒΑΓΓ. ΤΣΩΤΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ *ΤΡΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2012 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:40
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το κενό που άφησε ο Πέτρος Καραναστάσης θα κληθεί να καλύψει ο Χρήστος Κατσίβελος. Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Αμπελωνιακού συμφώνησε χθες το βράδυ με την ομάδα του Τυρνάβου και από σήμερα θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του νέου τεχνικού Τάσου Μπεριτζά με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας.
Ο Χρήστος Κατσίβελος δεν είναι όμως ο μόνος Αμπελωνίτης που θα απασχολήσει φέτος τους «κυανέρυθρους» αφού στο «στόχαστρο» της ομάδας βρίσκεται και ο επιθετικός Γιώργος Κακαβίτσης που πέρυσι είχε κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής με τη φανέλα των «πρασίνων» έχοντας 16 γκολ στο ενεργητικό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση εντός των ημερών προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Τέλος σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ο Λαρισαίος αμυντικός Περήφανος (γνωστός από τη θητεία του στον Απόλλωνα και τις μικτές ΕΠΣΛ) θα φορέσει τη φανέλα του Τυρνάβου χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα από τον σύλλογο.
Από κει και πέρα ανοικτό παραμένει το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων για τη θέση του οποίου έγινε πρόταση στον μέχρι πρότινος γκολκίπερ της ομάδας Πέτρο Καραναστάση χωρίς ωστόσο να υπάρξει εξέλιξη. Έτσι οι «κυανόλευκοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον Βαγγέλη Τσώτσα που το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στον Προμηθέα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο.
ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Τυρνάβου έλαβαν τέλος καθώς σήμερα στις 17.30 στο δημοτικό γήπεδο της πόλης θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του νέου τεχνικού Τάσου Μπεριτζά η ομάδα θα προπονηθεί μέχρι και τις 6 Αυγούστου στον Τύρναβο και στις 7 Αυγούστου θα μεταβεί στη Σαμαρίνα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σήμερα, αύριο και την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως το Σάββατο το πρωί, την Κυριακή και τη Δευτέρα θα γίνουν οι απαιτούμενες εργομετρικές εξετάσεις από τον εργοφυσιολόγο κ. Γρηγοριάδη.
Στην προετοιμασία του Τυρνάβου θα πάρουν μέρος και τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές για τους υπάρχει ενδιαφέρον απόκτησης εάν ικανοποιήσουν τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά. Πρόκειται για τους Στάμο (αγωνιζόταν στα Σέλανα Καρδίτσας, μεσοεπιθετικός, με 17 γκολ στο ενεργητικό του και εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα του γειτονικού νομού), Γκίκα (κεντρικό από το Διμήνι Μαγνησίας) και Κόμνο (γνωστός από τη συμμετοχή του στις μικτές ΕΠΣΛ με θητεία στους Νέους του Ολυμπιακού Βόλου).
Οι τρεις προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές (ηλικίας μεταξύ 17 και 18 ετών) θα ξεκινήσουν κανονικά την προετοιμασία στον Τύρναβο ενώ μέσα στα πλάνα του νέου τεχνικού Τάσου Μπεριτζά είναι να δοκιμασθούν κι άλλοι αξιόλογοι νεαροί ποδοσφαιριστές.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass