ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Α.Κ. «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΗΚΑΣ» ΣΤΟ ΜΕΣΟΧΩΡΙ

Δόξα Βλαχογιαννίου: Με τα «παιδιά» της και την ίδια φιλοσοφία

*Ν. Φακίτσας: «θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε τα ταλέντα μας» *Θ. Σαπουνάς: «Αξιοπρεπής πορεία και παραμονή στην κατηγορία των "ισχυρών" του νομού»

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2012 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:40
 Ο υδράργυρος λόγω της ζέστης είναι ακόμα πολύ ψηλά, το γήπεδο στο Βλαχογιάννι συντηρείται για να είναι έτοιμο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την τοπική Δόξα να ξεκινήσει τη προετοιμασία της για την 4η συνεχόμενη παρουσία της στην Α’ τοπική κατηγορία. Μάλιστα είναι από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησε τις προπονήσεις τόσο νωρίς, γιατί δεν μπορούν να περιμένουν χωρίς να κάνουν τίποτα, όπως ειπώθηκε από όλους και μάλιστα η όρεξη τους τόσο μεγάλη, που οι προπονήσεις γίνονται στο αθλητικό κέντρο «Νικόλαος Τζήκας» στο Μεσοχώρι.
Ο Δόξα Βαχογιαννίου και την τελευταία 10ετία βρίσκεται σταθερά στις μεγάλες κατηγορίες του νομού (Α και Α1), ως αποτέλεσμα της φιλοσοφίας της, να δουλεύει με τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής με σκοπό να τα αναδείξει και να τα προωθήσει σε μεγαλύτερες ομάδες όπως έγινε στην περίπτωση του νεαρού Γιώργου Αλεξίου που τη νέα χρονιά θα ανήκει στην ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών.
Σίγουρα τα πράγματα χρόνο με τον χρόνο γίνονται δυσκολότερα με την οικονομική κρίση, αλλά αυτό δεν εμποδίζει κανένα στην ομάδα να πετύχουν τους στόχους τους για ελκυστικό ποδόσφαιρο, έχοντας μάλιστα και στο πλευρό τους όλα τα γύρω χωριά να τους στηρίζουν.
Για τη νέα σεζόν και τους στόχους της Δόξας μας μίλησε ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής, Νίκος Φακίτσας: «Ο στόχος φέτος είναι να διατηρήσουμε τον σύλλογο στα ίδια επίπεδα όπως τα τελευταία τρία χρόνια. Να έχουμε ένα σύνολο που να μην έχει προβλήματα, ενώ θα υπάρξει ανανέωση του ύψους του 40%. Θέλουμε να έχουμε μία καλή ομάδα και αν πετύχουμε την παραμονή έχει καλώς», υπογράμμισε και συνέχισε:
«Όπως κάθε χρόνο θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε τους υγιείς και καλούς παίκτες μας, τα ταλέντα μας, από εκεί και πέρα οι μεγάλοι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν όπως κάθε χρόνο, καθοδηγώντας τους μικρότερους. Σκοπός είναι κάθε χρόνο οι μεγαλύτερες ομάδες να βλέπουν νέους παίκτες εδώ. Τα τελευταία χρόνια το έχουμε πετύχει και είμαι σίγουρος πως και με το τέλος της σεζόν, άλλοι ένας ή δύο παίκτες θα απασχολήσουν ομάδες. Εύχομαι οι αποφάσεις που θα πάρουν όλες οι ομάδες να είναι καίριες και να μην κρίνονται από ένα και δύο άτομα, αλλά να είναι συλλογικές και αυτό που θα ήθελα να ζητήσω είναι την επιστροφή του κόσμου εδώ στα γήπεδα. Γιατί αυτός ο κόσμος είναι που μας “έφτιαξε” παίκτες, τώρα μας έχει κάνει προπονητές».
Λίγο πιο δίπλα σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας παρακολουθεί με μεγάλη χαρά την προπόνηση των ποδοσφαιριστών και όλοι φαίνονται δικαιωμένοι για τη φιλοσοφία που έχει η ομάδα στη χρησιμοποίηση παικτών της ευρύτερης περιοχής και στην ανάδειξή τους.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας κ. Θεόδωρου Σαπουνά:
«Σ' ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πολύ καλών και ισάξιων ομάδων, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να παραμείνουμε συνεπείς στην επίτευξη του στόχου μας, που ήταν η αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα και μέσα από αυτή, η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία των "ισχυρών" του νομού. Σκοπός μας είναι πάντα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να αξιοποιούμε τα ταλέντα της περιοχής.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της Δόξας και την τεχνική ηγεσία και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φιλάθλους της ομάδας που βρίσκονται πάντα κοντά της και τη στηρίζουν, καθώς και όλα τα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Δόξας Βλαχογιαννίου για την προσπάθεια που καταβάλαμε και φέτος όλοι μαζί».
Το «παρών» στην «πρώτη» της Δόξας έδωσαν και οι κ. Γιάννης Σαπουνάς υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Στεργιούλας Αντώνης γενικός αρχηγός και Φακίτσας Δημοσθένης μέλος οι οποίοι αναφέρθηκαν στη φιλοσοφία που έχει η ομάδα, αλλά και στα οικονομικά προβλήματα που δυσκολεύουν την κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Δόξα Βλαχογιαννίου έχει πραγματοποιήσει έξι μεταγραφές έως τώρα. Αυτοί είναι ο Ιωαννίδης Γιάννης από το Δαμάσι, ο Κουζιώνης Ηλίας από τη Βερδικούσια και ο Καραζιόλης Λάμπρος από τη Συκέα, ενώ ήρθαν και οι νεαροί Τασιούλης Νίκος, Τασιούλης Δημήτρης και Σεΐζης Αποστόλης από την ακαδημία Νίκη Μιχαήλ του Ζήση Γεράση.
Παράλληλα ανανέωσε και ο Βάλλας για τη νέα σεζόν με την ομάδα.
Η ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ
Στις 4 Αυγούστου η ποδοσφαιρική οικογένεια της Δόξας θέλοντας να τιμήσει τον κόσμο της που τη στηρίζει συνεχώς, διοργανώνει μία εκπληκτική μουσική καλοκαιρινή εκδήλωση στην πλατεία του χωριού. Με τη συμμετοχή της Χαράς Βέρα και του Κώστα Σιαφέτη εγγυώνται σε όλους ένα βράδυ γεμάτο διασκέδαση μέχρι πρωίας αλλά και πολλές εκπλήξεις.
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους της ομάδας φάνηκαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Βλαχογιαννίου. Ας δούμε τι δήλωσαν στην «Ε» ορισμένοι εξ αυτών:
Μάριος Γκουρομπήνος: « Έχουμε μαζευτεί πολλά παιδιά εδώ και έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο. Η διοίκηση και οι προπονητές έχουν δουλέψει πολύ για το καλό της ομάδας. Εμείς από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε για το καλύτερο με βασικό μας στόχο την παραμονή».
Βασίλης Σαπουνάς: «Η Δόξα και αυτή τη χρονιά θα δουλέψει με νέα παιδιά. Παρόλο που θα έχουμε μία μεγάλη απουσία, αυτή του Βρασίδα Κοντοθανάση, πιστεύω ότι αποκομίσαμε πολλά στοιχεία από την περσινή σεζόν και την παρουσία του και πιστεύω πώς και φέτος θα τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».
Αποστόλης Σεΐζης: «Είμαι νέος εδώ στην ομάδα και από την πλευρά μου θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα και αντίστοιχα αυτή να με βοηθήσει και να βελτιωθώ κι εγώ. Ευελπιστώ να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά και με το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας».
Γιάννης Ιωαννίδης: «Εγώ θα αγωνιστώ πρώτη φορά με τη φανέλα της Δόξας, αλλά γνωρίζω όλα τα παιδιά εδώ και είναι όλοι μια μεγάλοι οικογένεια. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν φέτος στα πρωταθλήματα και πρώτα από όλα στη δική μου, εύχομαι να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε. Η ομάδα είναι νεανική και πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσουμε και στο τέλος θα χαμογελάσουμε».
ΧΡ. ΤΖΗΚΑΣ
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass