ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH SOCCER ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Αουταράδες και Τσουνάμι στα ημιτελικά

*ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ATHLETIC LARISSA ΜΕ 3-2 KAI «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ» ΜΕ 2-0 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ *ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2012 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:37
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του τουρνουά beach soccer του ΔΟΠΑΕΛ στη δημοτική πισίνα έγιναν γνωστές. Πρόκειται για το Τσουνάμι και τους Αουταράδες, οι οποίοι νίκησαν στους αγώνες της προημιτελικής φάσης τα «Κίτρινα Γάντια» με 2-0 και τον Athletic Larissa με 3-2 αντίστοιχα μετά από εντυπωσιακές αναμετρήσεις που κράτησαν αδιάπτωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.
Οι άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την τετράδα του ημιτελικού θα γίνουν γνωστές την ερχόμενη Δευτέρα κατά την οποία έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν οι προημιτελικοί Αρτοποιία Ευαγγελόπουλος-Φανάρ Μπακτσέ (21.00) και Buzios-LA Travel (22.00).
ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ
Ο ΦΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
Στο ποδόσφαιρο λένε ότι ένας καλός τερματοφύλακας είναι μισή ομάδα και ακριβώς έτσι είχαν τα πράγματα στον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στους Αουταράδες και το Athletic Larissa. Μορφή λοιπόν του αγώνα ο τερματοφύλακας Φώτης Γρηγοριάδης από τους Αουταράδες που απέκρουσε δύο πέναλτι, το ένα μάλιστα στην κρισιμότερη ίσως χρονική στιγμή της αναμέτρησης ένα λεπτό πριν το τέλος της αναμέτρησης χαρίζοντας έτσι την πρόκριση στην ομάδα του αφού διατηρήθηκε το 3-2.
Οι Αουταράδες ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με δύο γκολ του Δημητρέλη. Η απάντηση από το Athletic Larissa δόθηκε στο δεύτερο 12λεπτο από τους Καραμπούζη και Χριστίδη οι οποίοι ισοφάρισαν σε 2-2, ενώ σ’ αυτό το διάστημα έχασαν το πρώτο τους πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το νικητήριο γκολ για τους Αουταράδες πέτυχε τρία λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου 12λεπτου ο Ν. Παπαδόπουλος, ενώ στη συνέχεια ο Φώτης Γρηγοριάδης έκανε την πιο κρίσιμη απόκρουση στο δεύτερο πέναλτι του Athletic Larissa κρατώντας το 3-2.
«Τα πάμε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στον τελικό» δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι ο μεγάλος πρωταγωνιστής Φώτης Γρηγοριάδης και πρόσθεσε:
«Από και δω και πέρα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι γι’ αυτό χρειάζεται καθαρό μυαλό και ηρεμία».
ΑΟΥΤΑΡΑΔΕΣ: Γρηγοριάδης, Ν. Παπαδόπουλος, Γρ. Παπαδόπουλος, Δημητρέλης, Αδιώτης, Τίκος, Τσολακίδης.
ATHLETIC LARISSA: Αγγελής, Ακρίβος, Καραμπούζης, Χριστίδης, Γκατζούλης, Ευαγγέλου, Χλόπτσιος.
«ΜΙΛΗΣΑΝ» ΠΑΠΠΑΣ
ΚΑΙ Ι. ΒΙΛΑΝΑΚΗΣ
Μ’ ένα γκολ στο δεύτερο 12λεπτο του Δημήτρη Παππά κι ένα του Γιάννη Βιλανάκη στο τελευταίο 12λεπτο το «Τσουνάμι» κέρδισε τα «Κίτρινα Γάντια» και προχωρά ακάθεκτο για τον τελικό. Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα η σωρεία χαμένων ευκαιριών από τους νικητές κυρίως από τους δύο σκόρερ Παππά και Ι. Βιλανάκη οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας τους.
Φυσικά στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας «Κίτρινα Γάντια» Κώστα Παπαρίζου που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την απόδοση της ομάδας του.
«Είμαστε το φαβορί και θα το αποδείξουμε. Στόχος μας είναι το τρόπαιο και δεν αποκλίνουμε από αυτόν» δήλωσε αμέσως μετά την πρόκριση της ομάδας του ο Δημήτρης Παππάς.
ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ: Κοντογιάννης, Μπαρμπαγιάννης Ν., Κουσιάς, Μπλατσέρι, Βαγιούλης.
ΤΣΟΥΝΑΜΙ: Βιλανάκης Π., Βιλανάκης Ι., Καπετάνιος, Παππάς, Δήμας.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αουταράδες-Athletic Larissa    3-2 (Δημητρέλης 2, Παπαδόπουλος – Καραμπούζης, Χριστίδης)
Τσουνάμι-Κίτρινα Γάντια       2-0 (Παππάς, Ι. Βιλανάκης)
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δευτέρα
21.00: Αρτοποιία Ευαγγελόπουλος- Φανάρ Μπακτσέ
22.00: LA Travel-Buzios
Τρίτη
Ημιτελικά
Τετάρτη
Τελικός
 
 
 
 
Ο πίνακας των σκόρερ
9 γκολ: Μπέλτσιος
7 γκολ: Λάντας, Χριστίδης
6 γκολ: Παππάς, Παπαρίζος, Κίτσας Π.
5 γκολ: Μπατζογιάννης, Χατζής, Κουρούμαλος, Ευαγγέλου, Καραμπούζης.
4 γκολ: Λιάπης, Φλώρος Π., Βιλανάκης Μ.
 
 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ:
«Στόχος τα 15 γκολ»
 
Σταθερά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 9 τέρματα βρίσκεται ο Σπύρος Μπέλτσιος από τα Αρτοποία Ευαγγελόπουλος. Η ομάδα του θα αγωνιστεί τη Δευτέρα και ο ίδιος δηλώνει ότι στόχος του είναι τα 15 γκολ.
«Γίνονται πολύ δυνατές μάχες. Όλες οι ομάδες είναι πολύ σκληρές. Αυτό που χρειάζεται πάνω απ’ όλα είναι δύναμη. Από δω και πέρα όλα τα παιχνίδια θα κρίνονται στο γκολ. Οι διαφορές των ομάδων είναι ελάχιστες».
-9 γκολ στην α’ φάση…
«Αυτή είναι μόνο η αρχή. Ο στόχος είναι τα 15 και βλέπουμε».
 
 
 
ΝΙΚΟΣ ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ:
«Υψηλό το επίπεδο του τουρνουά»
 
Χαρακτηριστική φιγούρα του φετινού τουρνουά ο Νίκος Ζεϊμπέκης που έχει τον ρόλο του συντονιστή του προγράμματος αλλά του διαιτητή των αναμετρήσεων.
«Φέτος προσπαθήσαμε να αναβαθμίσουμε το θεσμό και πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό» επισήμανε μιλώντας στην «Ε» και συνέχισε:
«Αυτό οφείλεται στο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο αλλά και στον αριθμό των ομάδων που φέτος ήταν μεγαλύτερος. Το τουρνουά βρίσκεται στην προημιτελική φάση όλα έχουν κυλήσει ομαλά, βλέπουμε πολλά ταλέντα τα οποία δείχνουν τις ικανότητές τους και στην άμμο. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθώ και στον ΔΟΠΑΕΛ με τον οποίο η συνεργασία είναι άψογη».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass