ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ - ΤΙΤΑΝΕΣ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης

* ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2012 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:33
 Μετά και την αξιόλογη παρουσία των αθλητών-τριών του τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης του Λαρισαϊκού - Τιτάνες στο Πανελλήνιο πρωταθλήματα OΠΕΝ κατηγοριών με ικανοποιητικές θέσεις τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αθλήματα, η ομάδα αναχωρεί μεθαύριο Πέμπτη 05 Ιουλίου 2012 για την πόλη της Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης ,που θα διεξαχθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο από 05/07 έως 08/07/2012. Η αποστολή θα απαρτίζεται από 16 αθλητές- αθλήτριες που θα πάρουν μέρος συνολικά σε 64 αγωνίσματα που είναι ατομικά τους όρια, καθώς επίσης και σε πέντε σκυταλοδρομίες 4Χ100 μ. και 4Χ200 μ. επιφάνεια. Η ομάδα θα παραμείνει τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη όπου με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών του συλλόγου κ. Σταύρου Βασίλειο και κ. Παπαδημητρούλα Παναγιώτη, θα προσπαθήσει να φέρει τη λαρισινή τεχνική κολύμβηση και το σύλλογο στο ανώτερο επίπεδο του αθλήματος.
Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι: 1. Τρίμμης Θωμάς 2. Ζαϊρές Σωτήρης, 3. Μητάκος Βασίλειος, 4. Μπάρδης Χρήστος, 5. Τολίκας Αναστάσιος, 6.Γ ώτα Βάνα, 7. Ντουρούμογλου Ματίνα, 8. Σάννη Παναγιώτα, 9. Φωτοπούλου Βασιλική, 10. Φωτοπούλου Ειρήνη, 11. Παπανικολάου Αλέξανδρος, 12. Σεβδαλής Χαράλαμπος, 13. Πλιάκας Γεώργιος, 14. Κέλλας Κων/νος, 15. Γκουγκούδης Αναστάσιος, 16. Φρέτζιος Ελευθέριος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass