ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5x5 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

«Μην φτιάχνεσαι στα μέτρα τους»

* ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ» Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2013 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:02
 Άρχισε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα στο «Γ. Μητσιμπόνας» το τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 κατά των ναρκωτικών που διοργανώνει η Επιτροπή Νέων του Συνδικάτου Οικοδόμων νομού Λάρισας με σύνθημα «Μην φτιάχνεσαι στα μέτρα τους». Στο τουρνουά παίρνουν μέρος έξι συνολικά ομάδες και χθες κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ομάδα Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Λάρισας-Λαϊκή Επιτροπή Λάρισας           6-2
Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Λάρισας (Ι)- Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Λάρισας (ΙΙ)      7-1
Εργατικό Κέντρο Λάρισας- Οικοδόμοι Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης 6-4
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο επικεφαλής της Επιτροπής Νέων του Συνδικάτου Οικοδόμων νομού Λάρισας κ. Γιώργος Βαλώζος ο οποίος στη σύντομη ομιλία του επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Σήμερα, σε μια εποχή που η νεολαία βιώνει την ανεργία, την εργασιακή περιπλάνηση, τη φτώχεια και την ανέχεια, τα ναρκωτικά παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση και κυρίως σε περιόδους καπιταλιστικών οικονομικών κρίσεων, η αστική τάξη επενδύει στην αποκοίμιση της νεολαίας με νέα ναρκωτικά, καλλιεργεί τη ναρκωκουλτούρα, τη δήθεν ελευθερία, το ακίνδυνο, κάνει τον διαχωρισμό σε μαλακά και σκληρά (η απελευθέρωση των μαλακών όπου και αν έγινε είχε δραματικές συνέπειες), θέλουν τη νεολαία στο περιθώριο, φοβισμένη, προκειμένου να μην αντιδράσει και αμφισβητήσει την εξουσία τους. Εμείς θέλουμε τη νεολαία να διεκδικεί όσα της ανήκουν, να μην σκύβει το κεφάλι, να μην φτιάχνεται στα μέτρα του καπιταλιστικού συστήματος, να συσπειρώνεται στα Συνδικάτα, στα Σωματεία και να παλεύει για την ανατροπή αυτού του σάπιου συστήματος. Μην φτιάχνεσαι στα μέτρα τους, όχι σε όλα τα ναρκωτικά, συσπείρωση – οργάνωση – ανατροπή».
Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί σήμερα με τις ομάδες που προκρίθηκαν στη φάση των ημιτελικών και είναι οι εξής: Εργατικό Κέντρο Λάρισας, Οικοδόμοι Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, ομάδα Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Λάρισας, Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Λάρισας (Ι). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 και στις 19:00 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass