Η Δήμητρα Γιάνν. ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2013 18:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:59
 
Μετά από τις επιτυχίες της περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς και με το στήσιμο του πήχη αρκετά ψηλά, η Δήμητρα Γιάννουλης αμέσως σχεδόν μετά το σφύριγμα της λήξης των φετινών αγωνιστικών της υποχρεώσεων, έχοντας τακτοποιημένα τα διοικητικά της, χάραξε το στίγμα και την πορεία της για το νέο ποδοσφαιρικό ξεκίνημα πριν καλά – καλά αρχίσει η μεταγραφική περίοδος καθώς ανανεώνοντας αρχικά τη συνεργασία με το τεχνικό δίδυμο των Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη, διήνυσε ως τώρα μεγάλο δρόμο συζητήσεων και επαφών με ποδοσφαιριστές που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της, προσδοκώντας να αποτελέσει ένα ικανό σύνολο το οποίο σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του νομού. Σύμφωνα με δηλώσεις της διοίκησης επήλθε προφορική συμφωνία με αριθμό αξιόλογων παιχτών του νομού (κάποιοι αγωνίσθηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία), ακόμη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης – συμπλήρωσης των γηπεδικών εγκαταστάσεων, καθώς επίσης έγιναν προσθήκες στον ηλεκτροφωτισμό, συντήρηση του χλοοτάπητα κλπ, συντελώντας όλες οι προσπάθειες στην έννοια της νοικοκυροσύνης, που επάξια χαρακτηρίζει το σωματείο της Γιάννουλης τον τελευταίο καιρό.
Η προετοιμασία της νέας περιόδου ορίστηκε για τις 1 Αυγούστου, κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν ακόμη και κάρτες Gold), παραγγέλθηκε έγκαιρα και αναμένεται να παραληφθεί σύντομα το ποδοσφαιρικό υλικό και γενικά βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η υλοποίηση του σχεδιασμού για την καινούργια χρονιά.
Ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα θα δοθεί εφέτος και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου καθότι το ενδιαφέρον νεαρών ποδοσφαιριστών για την ακαδημία της Δήμητρας Γιάννουλης είναι αυξημένο. Επήλθε για το σκοπό αυτό συμφωνία συνεργασίας με 3 καταξιωμένους προπονητές, τους Χρήστο Χατζηλιάδη, Αποστόλη Ευαγγέλου και Νίκο Χατζημπύρο, οι οποίοι θα αναλάβουν την οργάνωση των τμημάτων Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαιδικό και Παιδικό.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass