ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Η «Ε» δίνει βήμα στους φιλάθλους

ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2013 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:36

Το μέλλον της ΑΕΛ αφορά όλη την πόλη και τους Λαρισαίους φιλάθλους που έζησαν μαζί στα 50 περίπου χρόνια ιστορίας της μεγάλες χαρές με αποκορύφωμα την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος (μοναδική περιφερειακή ομάδα που το πέτυχε) και δύο κυπέλλων Ελλάδας. Επίσης χάρηκε τη συμμετοχή στους «8» του κυπέλλου κυπελλούχων αλλά και στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Με βάση το αδιέξοδο που οδηγείται η ομάδα καλεί τους φιλάθλους να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους αλλά και να επιλέξουν κάποια από τα σενάρια που θα υπάρχουν με δεδομένο το γεγονός ότι δεν υπάρχει οικονομική βιωσιμότητα της ομάδας.

Τα σενάρια που υπάρχουν είτε μείνει είτε φύγει (το πιο πιθανό είναι αυτή τη στιγμή) ο μεγαλομέτοχος Κωστής Πηλαδάκης είναι τα εξής:

1) Συμφωνία με την ομάδα του Τυρνάβου 2005 για τη δημιουργία νέας ομάδας που θα εκπροσωπεί τον νομό Λάρισας και μιας δεύτερης ομάδας που θα έχει έδρα τον Τύρναβο και βέβαια μια ανταλλαγή ΑΦΜ θα γίνει αν συναινέσουν και τα ερασιτεχνικά σωματεία των δύο πλευρών.

2) Συμφωνία για αγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας. Στα δύο πρώτα σενάρια η ομάδα θα παραμείνει στη Β’ εθνική κατηγορία

Από κει και πέρα το 3) είναι να πέσει η ομάδα στη Γ΄ εθνική κατηγορία και τη διοίκηση να αναλάβει η μητρική ΑΕΛ. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αναλάβει και τη χρηματοδότηση της νέας ομάδας

4) Να υπάρξει διοίκηση Πρωτοδικείου ενώ παράλληλα η «Ε» δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν και οι φίλαθλοι τη γνώμη τους με άλλες λύσεις.

Παράδειγμα υπάρχει λύση να αναλάβει κάποιος το μανάτζμεντ της ομάδας και να συνεχίσει όπως έχει (πρόταση που είχε κάνει στο παρελθόν ο Ανδρέας Πάτσης) ή να πουληθεί η ομάδα αλλά με δεδομένη την οικονομική κρίση αυτό θα κοστίσει στον ενδιαφερόμενο το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ;Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουνίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν όπως επίσης θα ανακοινώνονται και οι προτάσεις των αναγνωστών. Παράλληλα δίνει βήμα σε αναγνώστες να δημοσιεύουν τις απόψεις τους και στην έντυπη έκδοση υπό τον όρο να μην είναι υβριστικές και το βασικότερο να προτείνουν λύσεις.

Την ψήφο σας μπορείτε να τη δίνετε στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ www.eleftheria.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass