ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά σε Θρασύβουλο Λιάγκα ο Φοίνικας

* ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2013 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:21
Του Κ. Γκιάστα
Οι εξελίξεις έφεραν κενά και αυτά πρέπει να συμπληρωθούν άμεσα στην ομάδα μπάσκετ του Φοίνικα Λάρισας. Για 8η συνεχόμενη σεζόν οι «μελανόλευκοι» θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (είναι επί της ουσίας η παλαιότερη ομάδα στην κατηγορία αυτή) και στην παρούσα φάση έχουν δύο σημαντικά θέματα να λύσουν. Ένα αυτό της κάλυψης του προέδρου καθώς ο Γιώργος Νασιακόπουλος παραιτήθηκε (επί της ουσίας όμως συνεχίζει να δραστηριοποιείται κανονικά όπως και πριν) και ένα αυτό του προπονητή καθώς η λύση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Γιασάρη ήρθε πριν από λίγες ημέρες.
Η διοίκηση του Φοίνικα (με τον Δημήτρη Σφόρτσα να εκτελεί χρέη σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Θρασύβουλο Λιάγκα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθεί και η τελική απόφαση.
Ο Θρασύβουλος Λιάγκας ασχολείται με την προπονητική πάνω από 15 χρόνια έχοντας αρκετή εμπειρία εργαζόμενος σε λαρισινές ομάδες. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 ως πρώτος προπονητής στον Κεραυνό Λάρισας όντας ταυτόχρονα υπεύθυνος του παιδικού τμήματος που κατέκτησε την 4η θέση στο αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Τη σεζόν 1996-1997 ανέλαβε τις Ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ενώ την επόμενη χρονιά ήταν προπονητής στον Κένταυρο Γιάννουλης. Τον αμέσως επόμενο χρόνο μεταπήδησε στον Ηρακλή Χάλκης, ενώ στη συνέχεια για τρία χρόνια, από το 1999 μέχρι και το 2002 ήταν πρώτος προπονητής της ΕΑΛ που αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Επόμενος σταθμός του ήταν η ΓΣΛ με την οποία ξεκίνησε η συνεργασία το 2002. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ως συνεργάτης του Γιάννη Τζήμα την σεζόν 2004-2005 συντέλεσε στην άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία». Στα τέλη της περιόδου 2008-2009 ανέλαβε και χρέη πρώτου προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στην ΑΕΛ ΓΣ. Την επόμενη χρονιά υπήρξε πάλι βοηθός προπονητή (Κουτσοκέρας, Καλαφατάκης) ενώ στις τελευταίες αγωνιστικές ανέλαβε πάλι πρώτος προπονητής.
Με την Γ’ Εθνική είχε μια ακόμα επαφή, πριν από δύο χρόνια. Αντικατέστησε τον Γιάννη Λαλάκη στην ομάδα του Αστέρα και κατάφερε να τα πάει περίφημα καθώς η ομάδα είχε μια αξιοπρεπέστατη πορεία ως νεοφώτιστη στην κατηγορία. Παράλληλα βρισκόταν και σε μια ακαδημία μπάσκετ ενώ λίγο αργότερα βοήθησε και την Ολύμπια στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Πέρυσι μετά από πολλά χρόνια δεν είχε κάποια εμπλοκή σε ομάδα.
ΕΠΕΙΤΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ...
Με βάση το αν θα υπάρξει τελική συμφωνία με τον Λιάγκα ή όχι θα αρχίσει και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Σε πρώτη φάση θα εξεταστούν οι παίκτες από την περσινή σεζόν και μετά θα γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις αν χρειαστούν.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass