ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΣΛ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο Μαχητής

Ν. ΣΤΑΥΡΟΘΟΔΩΡΟΣ: «ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗΣ»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2013 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:16
 
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται η ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας η οποία αύριο στις Καμινάδες Καρδίτσας (17.00), θα δώσει τον πιο καθοριστικό αγώνα του α’ γύρου στο μίνι πρωτάθλημα για άνοδο στη Γ’ Εθνική. Οι πρωταθλητές ΕΠΣΛ θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Μυρίνη έναν αντίπαλο που αποτελεί πλέον την ομάδα έκπληξη του 6ου ομίλου με 4 βαθμούς στο ενεργητικό της ύστερα από μία εκτός έδρας ισοπαλία και μία εντός έδρας νίκη όπως ακριβώς και ο Μαχητής.
Το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πρόωρος τελικός αφού η νικήτρια ομάδα θα κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που εξασφαλίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Η προετοιμασία της λαρισινής ομάδας για το κυριακάτικο ντέρμπι ολοκληρώθηκε χθες με την προγραμματισμένη προπόνηση και τα μηνύματα από το στρατόπεδο των πρωταθλητών είναι ενθαρρυντικά.
«Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό, υπάρχει ενθουσιασμός και χαρά. Αυτή τη χαρά δεν μπορείς να την αφαιρέσεις από τα παιδιά και καμιά φορά πιστεύω ότι βοηθάει στην επίτευξη του στόχου. Δεν είναι υπέρμετρη χαρά» σχολίασε ο προπονητής του Μαχητή, Νίκος Σταυροθόδωρος και συνέχισε:
«Έχουμε πετύχει πολύ λίγα πράγματα από αυτά που πρόκειται να συμβούν μέχρι το τέλος. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που αρχικά ακόμη και τα τοπικά ΜΜΕ της Καρδίτσας την αποκαλούσαν αουτσάιντερ ωστόσο η πορεία της δείχνει το αντίθετο. Την είδα και θεωρώ ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι λογικό ότι αν δεν προσέξουμε θα μας κάνει ζημιά και δεν θέλουμε να πέσουμε θύμα έκπληξης. Υπάρχει κούραση αλλά τα παιδιά τη διαχειρίζονται. Πάμε με αισιοδοξία γιατί πολύ δύσκολα «σπάζουμε» στην άμυνα, ενώ στην επίθεση πιστεύω θα βρούμε τον τρόπο να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».
-Πού οφείλεται η σωρεία χαμένων ευκαιριών στην επίθεση;
«Είναι ένα θέμα που το συζητήσαμε. Πιστεύω ότι κυρίως έχει να κάνει με τη σκέψη. Επειδή οι παίκτες μας είναι ταχυδυναμικοί προσπαθούν κατ’ αυτόν τον τρόπο να πετύχουν το γκολ. Πρέπει όμως να έχουν λογική στη σκέψη τους».
ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Στην αυριανή αναμέτρηση με τη Μυρίνη, ο Μαχητής Τερψιθέας θα έχει (όπως έγινε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια) τη στήριξη των φιλάθλων της Λάρισας. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου ναυλώνει λεωφορείο, το οποίο θα αναχωρήσει αύριο στις 2 μετά το μεσημέρι από την πλατεία της Τερψιθέας, για τις Καμινάδες Καρδίτσας.
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στον κ. Στέλιο Γεωργαντζιά (τηλ. 6984-920.950).
ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΗΜΑ
ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ
Εν τω μεταξύ, γίνεται προσπάθεια μετά από κοινό αίτημα και των τεσσάρων ομάδων του 6ου ομίλου να αλλάξει η ώρα έναρξης των αγώνων από τις 17.00 στις 18.00. Ήδη έχουν αποσταλεί τα σχετικά έγγραφα στη διοργανώτρια αρχή και αναμένεται η απόφαση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass