Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00, ΑΛΚΑΖΑΡ) ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ Σ’ ΕΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Νίκη για την κορυφή

*Ν. ΣΑΒΒΙΔΗΣ: «ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ» *ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΣΛ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2013 3:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:11
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για την περαιτέρω πορεία στο μίνι πρωτάθλημα του 6ου ομίλου που θα κρίνει την άνοδο στην Γ’ Εθνική δίνει σήμερα, στις 17.00, ο Μαχητής Τερψιθέας. Ο πρωταθλητής ΕΠΣΛ θα υποδεχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου και θέλει τη νίκη για να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου.
Το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς ο σημερινός αντίπαλος (όπως και η Ακαδημία Πλαταμώνα) θεωρητικά είναι ένα από τα φαβορί του ομίλου παρά το γεγονός ότι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης δεν μπόρεσε μέσα στην έδρα του να φθάσει στη νίκη, ένα «στραβοπάτημα» που αν μη τι άλλο πρέπει να εκμεταλλευτεί σήμερα ο Μαχητής.
Σύμφωνα με την εικόνα της πρώτης αναμέτρησης στους Ν. Πόρους οι ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας δείχνουν ότι έχουν το σθένος και τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσουν και σε συνάρτηση με τον παράγοντα έδρα να πανηγυρίσουν σήμερα την πρώτη τους νίκη. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται και στον φίλαθλο κόσμο τον οποίο οι διοικούντες το Μαχητή καλούν να δώσει βροντερό «παρών» και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια για άνοδο στη Γ’ Εθνική που κάνει η ομάδα.
«Ετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις δύο ημέρες, ξέρουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας, είμαστε ψυχολογικά αρκετά καλά μετά το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και ελπίζω να πάνε όλα καλά» τόνισε ο μεσοεπιθετικός του Μαχητή Νίκος Σαββίδης αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι και πρόσθεσε:
«Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και παράλληλα στην επίθεση με την ταχύτητα που έχουμε σαν ομάδα και το ποδόσφαιρο που ξέρουμε να πετύχουμε το γκολ. Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για μας.
Στο πρώτο παιχνίδι το άγχος δεν μας επέτρεψε να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλαμε. Ήταν η πρεμιέρα και μάλιστα εκτός έδρας. Για μας ήταν κάτι καινούργιο αυτό το μίνι πρωτάθλημα και απ’ ό,τι είδαμε όλα τα παιχνίδια είναι κλειστά. Μιλήσαμε, είπαμε κάποια πράγματα, δεν θα αγχωθούμε και πιστεύω θα παρουσιάσουμε καλή εικόνα.
Φυσικά σ’ αυτό θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό και η παρουσία του κόσμου. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια κι εμείς από την πλευρά μας θα τον αποζημιώσουμε με τα αποτελέσματα και το καλό ποδόσφαιρο.
Σε ό,τι αφορά στον αντίπαλό μας ξαφνιαστήκαμε με το ισόπαλο αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Αυτοί έχουν τρία εκτός στη σειρά παιχνίδια και θα έρθουν για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για τον Πύρασο. Γι’ αυτό πρέπει εμείς να κερδίσουμε και να τους αφήσουμε πίσω.
Ξέρουμε ότι έχουν ορισμένους επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα για να μην δεχθούμε γκολ» κατέληξε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Μαχητή.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ
Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον τεχνικό Νίκο Σταυροθόδωρο και τον βοηθό του Αχιλλέα Στεργιάκη που έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους και το κλίμα στο στρατόπεδο του Μαχητή είναι πάρα πολύ καλό.
Για τη σημερινή αναμέτρηση στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μπρέλλας, Κακαζούκης, Λιλολάρι, Χασιώτης, Αθανασίου, Μολάς, Τσιαντούλης, Φανίδης, Τάτσιος, Μακρής, Μάρκου, Σαββίδης, Μάτος, Αποστόλου, Παυλόπουλος Αρ., Κουρούκας, Νάκης, Βλησαρούλης, Τσιτουρτζής, Τζορμακλιώτης, Παυλόπουλος Ν. και Μόρφος.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μαχητής-Πύρασος
Μυρίνη-Ακαδ. Πλαταμώνα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μαχητής     1-1      1
2. Ακαδ. Πλαταμώνα 1-1      1
3. Μυρίνη        1-1      1
4. Πύρασος    1-1      1
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass