Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΚΟΥΡΟΥΚΑΣ «ΜΙΛΗΣΕ» ΣΤΟ 90΄+1΄ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ

Ενας μεγάλος… Βενιαμίν

«ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΕΞΩ»

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2013 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:10
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας με μεταγραφή από τον Άρη Κουλουρίου. Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο Ν. Πόρων πραγματοποίησε την 4η συμμετοχή του με την μπλε φανέλα που ήταν ταυτόχρονα και η 4η με επίπεδο Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (μια ως βασικός και τρεις ως αναπληρωματικός) αφού μέχρι πριν είχε παραστάσεις μόνο από μικρότερες κατηγορίες. Το σημαντικότερο όλων ήταν ότι πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (το τέταρτο για τη φετινή σεζόν) μόλις 13 λεπτά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Ο λόγος για τον 22χρονο φορ Βενιαμίν Κουρούκα που στις καθυστερήσεις (90’+1’) έσωσε την παρτίδα για τον Μαχητή Τερψιθέας και κράτησε την ομάδα της Λάρισας μέσα στον στόχο της.
«Ο Μπρέλλας έκανε το φάουλ και εγώ κινήθηκα σωστά πάνω στην πορεία της μπάλας γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν λίγο έξω από την εστία του. Τον είχα παρατηρήσει κι σε άλλες παρόμοιες φάσεις ότι έπαιζε 1-2 μέτρα πιο έξω» επισήμανε ο επιθετικός του Μαχητή σχολιάζοντας τη φάση του γκολ και συνέχισε:
«Ο προπονητής μας, έριξε στο παιχνίδι δύο ψηλά παιδιά εμένα και τον Βλησαρούλη για αυτές ακριβώς τις φάσεις. Άλλωστε στο ψηλό παιχνίδι ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός. Ο Στούμπος ήταν φοβερός. Δεν έχασε φάση εκτός από τη δική μου. Μ’ έχασε πάνω στην κίνηση».
-Τι συναισθήματα σας αφήνει αυτό το αποτέλεσμα;
«Είμαστε χαρούμενοι για το γκολ ωστόσο υπάρχει πικρία καθώς ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν κερδίσαμε. Ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας».
-Πώς σχολιάζεις το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα;
«Είναι άγνωστες ομάδες για μας ωστόσο ο Πύρασος θεωρητικά ήταν το φαβορί. Αφού το παιχνίδι έληξε ισόπαλο αυτό μας ικανοποιεί».
-Ακολουθεί ένα καθοριστικό παιχνίδι…
«Ναι. Στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να αποβάλουμε το υπερβολικό άγχος. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη γιατί δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες».
«ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ»
Για την παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Λάρισας μίλησε από την πλευρά του ο βοηθός προπονητή Αχιλλέας Στεργιάκης την οποία χαρακτήρισε συγκινητική.
«Ήταν συγκινητικό που ο κόσμος μας στήριξε στο παιχνίδι στους Ν. Πόρους. Δεν τον δικαιώσαμε απόλυτα λόγω του άγχους που είχαμε, αλλά ευελπιστούμε να τον δικαιώσουμε στο επόμενο παιχνίδι μέσα στο Αλκαζάρ. Τον ευχαριστούμε και περιμένουμε τη στήριξή του ώστε να δείξουμε το πραγματικό μας αγωνιστικό πρόσωπο».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass