ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (17:00)

Θετικό αποτέλεσμα θέλει ο Μαχητής

* ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΟΛΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ»

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2013 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:05
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Δύο ημέρες μένουν ακόμη για τον Μαχητή Τερψιθέας πριν ριχθεί στη μάχη των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία και στη λαρισινή ομάδα όλα κυλούν ευχάριστα και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.
Κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Σταυροθεόδωρου οι παίκτες προπονήθηκαν και χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κοιλάδας, με διαφορετική διάθεση καθώς ο υδράργυρος έπεσε αισθητά και οι συνθήκες ήταν ιδανικές για την εκτέλεση των ασκήσεων. Γενικά υπάρχει πολύ καλό κλίμα στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τερψιθέας, το οποίο την Κυριακή θα έχει δύσκολη αποστολή στους Νέους Πόρους κόντρα στην Ακαδημία Πλαταμώνα (17:00), όμως θα προσπαθήσει και μπορεί να αποσπάσει ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Θοδωρή Μολά, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, έχουμε έναν μήνα που προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γι’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα που γίνεται και θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι από κάθε άποψη, για να κάνουμε ό,τι το δυνατόν καλύτερο για εμάς.
Όσον αφορά στον αγώνα με την Ακαδημία Πλαταμώνα όπως μας είπε και ο κόουτς ο κ. Σταυροθεόδωρος, είναι μια καλή ομάδα, αλλά εμείς αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες, δεν φοβόμαστε κανέναν.
Καλούμε και τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο των Νέων Πόρων την Κυριακή και ευελπιστώ ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί τη διαδικασία αυτή των μπαράζ».
* Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Μαχητή ναυλώνει πούλμαν για τον κόσμο της ομάδας, το οποίο θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 2 μετά το μεσημέρι για τους Πόρους, από την πλατεία της Τερψιθέας, ενώ την ίδια ώρα θα αναχωρήσει και η αποστολή της ομάδας από το γήπεδο. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στον κ. Στέλιο Γεωργαντζιά (τηλ. 6984-920.950).
Σημειώνεται ότι το κόστος για τη συμμετοχή είναι μόλις 5 ευρώ, ενώ μετά από επικοινωνία που είχε η διοίκηση του Μαχητή με την αντίστοιχη της Ακαδημίας Πλαταμώνα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το εισιτήριο για την είσοδο στο γήπεδο των Λαρισαίων φιλάθλων θα είναι επίσης 5 ευρώ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass