ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «KOS FOOTBALL ACADEMY» (Κ13)

Η ΑΕΛ νικήτρια στην Κω

* ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ (Κ15)

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2013 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:00
Στον τελικό των Προπαίδων του τουρνουά Kos Foοtball Academy, ανήμερα της 25ης επετείου από τη μεγάλη Πρωτομαγιά του 1988, η ΑΕΛ 2000 επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Ηρακλή Πτολεμαΐδας σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Κω. Τα γκολ της ΑΕΛ πέτυχαν οι Καλύβας και Πατσιαούρας. Ο απολογισμός της ΑΕΛ στο τουρνουά:
- Η ΑΕΛ 2000 κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην κατηγορία Προπαίδων (Κ13).
- Η ΑΕΛ 1998 κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία Παίδων (Κ15) παρά τις σημαντικές ελλείψεις (Τζουμάκης, Μαγγίνης, Καλφούντζος) και με μόλις ένα γκολ παθητικό (από ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΟΣΦΠ που υπέδειξε ο γνωστός διαιτητής κ. Μπριάκος).
- Ο Ελασσονίτης Ιωάννης Καλύβας ανακηρύχθηκε MVP κατηγορίας Προπαίδων. Εκ μέρους της διοίκησης της ΑΕΛ 1964 εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια και ευχές για ανώτερες διακρίσεις στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των τμημάτων που συμμετείχαν στο τουρνουά (σε λίγες ημέρες θα αγωνιστούν στους τελικούς των αντίστοιχων Υπερπρωταθλημάτων ΕΠΣΛ).
Ευχαριστίες εκφράζονται επίσης προς το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ κ. Κουτόβα Ιωάννη που εθελοντικά ανέλαβε και έφερε εις πέρας τα απαιτητικά καθήκοντα του αρχηγού αποστολής, δηλαδή μέριμνας, συνοδείας και εποπτείας της αποστολής και προς το φίλο του Σωματείου κ. Χρήστο Γκουγκότη, κάτοικο Κω, που προσέφερε κάθε δυνατή διευκόλυνση στην αποστολή της ΑΕΛ, καθώς και προς τους γονείς των ποδοσφαιριστών που με τη διακριτική παρουσία τους στο νησί, διαφύλαξαν την υποδειγματική λειτουργία και εικόνα της αποστολής της ΑΕΛ στην Κω που απέσπασε πλήθος συγχαρητηρίων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass