ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Ευκαιρία να τελειώνουμε...

* ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΛΑΜΑ (17.00 ΕΑΚΛ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ * ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2013 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:19
Του Κ. Γκιάστα
Ευκαιρία να τελειώνουμε... Έτσι βλέπουν το ματς της Κυριακής με τους Διόσκουρους Κοζάνης οι άνθρωποι του FMS Αστέρα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής μπορούν με νίκη να σφραγίσουν την παραμονή και να μην έχουν το παραμικρό άγχος στα τελευταία δύο ματς αφήνοντας πίσω τα Γιάννενα.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με μοναδικό πρόβλημα τον μικροτραυματισμό του Χρήστου Μηλιώνη. Ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του παίκτη ή όχι καθώς θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα αγωνιστεί.
Σήμερα μάλιστα έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στο κλειστό του Αλκαζάρ. Αντίπαλος θα είναι ο Παλαμάς που στην προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε και για τον... Αστέρα αφού κέρδισε με μόλις ένα δίποντο τα Γιάννενα εκτός έδρας. Αυτή η νίκη ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε η λαρισινή ομάδα.
Μάλιστα χθες με δηλώσεις του στην «Ε» ο προπονητής του Αστέρα, Θανάσης Μπουλιάκης τόνισε: «Είναι μια καλή ευκαιρία. Απελευθερωμένοι σε μεγάλο βαθμό από το άγχος να κάνουμε μια μεγάλη νίκη που τόσο καιρό ψάχνουμε και να τελειώσουμε και τυπικά με την υπόθεση παραμονή. Κερδίζοντας θα μπορέσουμε να δούμε τελείως διαφορετικά τα δύο τελευταία ματς κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά».
ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ... ΒΓΕΙ
Φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες στα Τρίκαλα ο Φοίνικας Morena με την τοπική ομάδα που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Α2 (δίνει μεγάλο ντέρμπι με την Κηφισιά που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μάλιστα από το κρατικό κανάλι).
Οι παίκτες του Γρηγόρη Γιασάρη στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν θα προσπαθήσουν να πετύχουν το απόλυτο στις νίκες.
«Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα παίξουμε μόνο για τις νίκες στα ματς που μας απομένουν, αρχής γενομμένης από το ματς κόντρα στον ΒΑΟ» τόνισε ο προπονητής Γρηγόρης Γιασάρης που δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.
Ικανοποίηση εν τω μεταξύ υπάρχει για την πρόσφατη παρουσία των νεαρών αθλητών (Γοργόλη, Τσούμα, Μανώλα) στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος. Άλλωστε σε αυτούς θα πρέπει να ποντάρει ο Φοίνικας για το μέλλον του.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκαν χθες από την ΕΟΚ οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αυτοί είναι οι εξής:
ΒΑΟ 18.00 Βυζαντινός-Φοίνικας Ντούρας-Παπαγερίδης (Τοζακίδης)
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Ηρακλής Κοζ.-Αργοναύτης Παπαδόπουλος Θ.-Τατούδης (Κηπουρίδης)
ΔΑΚ Αριδαίας 18.00 Αριδαία-Πρωτέας Γρ. Αγορογιάννης-Ξέρας (Μελανίδης)
Β’ ΔΑΚ Κιλκίς 18.00 Αετός Κιλκίς-Ιωάννινα Τζιβελεκίδου-Παπαθανασίου (Δεπούδης)
Παλαμά 18.00 Τιτάνες Παλ.-Άργος Ορ. Σιμητόπουλος-Κατσιάνης (Τέγα)
Αλκαζάρ 18.00 Αστέρας-Διόσκουροι Κοζ. Συμεωνίδης-Τζιοπάνος (Παπαδημητρίου)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass