ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΕΝΙΣ

Οι άνδρες του Ο.Α. Νίκαιας στην Α’ Εθνική

* OΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2013 18:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:47
Οι ομάδες του Ο.Α. Νίκαιας συμμετείχαν στο διασυλλογικό Πρωταθλήμα τένις πετυχαίνοντας 100% τους στόχους που είχαν θέσει. Όπως ανακοινώθηκε σχετικά από τον σύλλογο: «Η ομάδα γυναικών αποτελούμενη από τις Βλαϊκούδη Νικολέτα, Καφφέ Ζωή, Κουτσικοπούλου Βάια και προπονητή τον Μίζιο Δημήτριο αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική στα γήπεδα της Ηλιούπολης.
Οι γυναίκες ξεκίνησαν δυναμικά με καθαρή νίκη 3-0 επί του Ο.Α. Γουδίου που τις εξασφάλισε νωρίς-νωρίς την παραμονή στην κατηγορία. Την επόμενη ημέρα η κακοκαιρία δεν βοήθησε τις αθλήτριές μας με αποτέλεσμα την ήττα από τον Ο.Α.Σούδας με 2-1 (συνεχείς διακοπές των αγώνων και αλλαγή γηπέδων από σκληρά σε χωμάτινα). Την Κυριακή η βροχή διέκοψε την 3η συνάντηση με τον Ο.Α. Πετρούπολης στην αρχή του 1ου μονού και δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να συνεχίσει μιας και η παραμονή τη Δευτέρα για ολοκλήρωση του αγώνα ήταν αδύνατη για την ομάδα μας. Έτσι ο Ο.Α. Νίκαιας τερμάτισε 3ος στον Όμιλό του και κατάφερε να παραμείνει για 3η συνεχή χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του τένις.
Οι άνδρες με επικεφαλής τον Πατσουράκο Δημήτρη και τους Γερούκη Βασίλη και Φακή Κώστα με συνοπτικές διαδικασίες και καθαρές νίκες με 3-0 ”καθάρισαν” εύκολα επί των αντιπάλων τους Ο.Α. Γιαννιτσών και Σ.Α.Σερρών στην 1η Φάση των διασυλλογικών της Β’ Εθνικής του Βορρά και κατέλαβαν άνετα την 1η θέση στον Όμιλό τους και την πρόκριση για την τελική φάση.
Στη συνέχεια αγωνίστηκαν στην τελική φάση με τις πρώτες των άλλων 4 Ομίλων Φθιωτικό Ο.Α., Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας, Ο.Α.Βικέλας Βέροιας.  Η ομάδα ανδρών του Ο.Α. Νίκαιας θριάμβευσε στην τελική φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Β’Εθνικής και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του Βορρά. Η ομάδα μας κατά γενική ομολογία έπαιξε το καλύτερο τένις (αήττητη στα μονά) και η επικράτησή της ήταν άνετη.
Η κλήρωση έφερε την ομάδα αντιμέτωπη στην 1η συνάντηση με τον πιο δύσκολο αντίπαλο τον Φθιωτικό Ο.Α. Οι παίκτες μας με πολύ καλή απόδοση κέρδισαν με 2-1 (Γερούκης Β.- Μαλάμος Ν. 2-0 : 6-2, 6-4, Πατσουράκος Δ. –Ζήκας Μ. 2-0: 6-2, 7-5, Ζήκας Μ./Μαλάμος Ν. –Πατσουράκος Δ./Φακής Κ. 2-1: 6-2,4-6,10-7). Την 2η ημέρα αντιμετώπισαν την νεανική ομάδα της Φιλιππιάδας και πέτυχαν την 2η και καθοριστική νίκη με 3-0 (Γερούκης Β.- Μαγκλάρας Ε. 2-0:6-4, 7-6, Πατσουράκος Δ. –Κοτσαρίνης Β. 2-0 :6-3, 6-3 και διπλά 2-0 α.α.). Οι δύο νίκες αυτές ήταν αρκετές και ο συνδυασμός των άλλων αποτελεσμάτων έδωσε την 1η θέση χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί με την πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά τον Βικέλα Βέροιας.
Η 1η θέση του Ο.Α. Νίκαιας του έδωσε το εισιτήριο για την  Α’ Εθνική κατηγορία όπου θα αγωνιστεί για 2η φορά στην ιστορία του συλλόγου (1η παρουσία το 2010). Την 2η θέση και το άλλο εισιτήριο για την Α’ Εθνική πήρε ο Φθιωτικός Ο.Α. ομάδα επίσης της Ε’ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας.
Ο Ο.Α. Νίκαιας, μετά την σωτηρία και παραμονή των γυναικών στην Α’Εθνική για 3η συνεχή χρονιά θα εμφανιστεί το 2014 με ταυτόχρονη παρουσία στην Α’ Εθνική σε άνδρες και σε γυναίκες, γεγονός που τον κατατάσσει στους ισχυρότερους συλλόγους της Ελλάδας».
 Το Δ.Σ του Ομίλου συγχαίρει, για τις επιτυχίες τους , τους παίκτες και τους προπονητές των ομάδων ανδρών και γυναικών και τους υπόσχεται ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, στις δύσκολες περιόδους του σήμερα που η πολιτεία τους ξέχασε, στον ανιδιοτελή και αγνό αγώνα που κάνουν για την “φανέλα” και την προβολή του Ο.Α. Νίκαιας και της περιοχής.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass