ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ Γ΄ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τελεσίγραφο Καλογιάννη στις ομάδες της Football League

*ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΈΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 300.000 ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2013 0:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:17
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Εξελίξεις ενδεχομένως να έχουμε στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς χθες ο πρόεδρός της κ. Σπύρος Καλογιάννης επικοινώνησε με τα σωματεία-όπως πληροφορηθήκαμε-και τους ενημέρωσε ότι μέχρι μεθαύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου πρέπει να αυξήσουν το μετοχικό κεφάλαιο-οι ομάδες που ανέβηκαν από τη Γ΄ Εθνική- από τις 100.000 στις 300.000 ευρώ.
Σε περίπτωση που αδυνατούν να το πράξουν, τότε κινδυνεύουν να αποβληθούν από το φετινό πρωτάθλημα παρότι ήδη έχουν διεξαχθεί οι δέκα πρώτες αγωνιστικές.
Στον Τύρναβο δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς από πέρυσι έχει ξεπεράσει το ποσό των 300.000 ευρώ, σύμφωνα με κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ.
Να σημειώσουμε ότι ο κ.Καλογιάννης επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της τυρναβίτικης ομάδας στην Football League κ.Αχιλλέα Δόκο και εκείνος του ανέφερε ότι ο Τύρναβος πάντα ήταν και θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και το ίδιο πρέπει να κάνουν όλα τα σωματεία.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΓΚΟΖΗΣ
Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε μια ακόμη φορά ο Άγγελος Διγκόζης για τους παίκτες του τονίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με την Καβάλα και έτσι έγινε η ανατροπή από 1-2, σε 4-2 που χαρακτηρίζεται μια πολύ σημαντική νίκη από κάθε άποψη.
Ο Μακεδόνας τεχνικός μας ανέφερε ότι η ομάδα και στη Ζάκυνθο έχασε πολλές ευκαιρίες, δυστυχώς όμως πλήρωσε τα τρία λάθη που έγιναν και που αδικούν τη συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Όσον αφορά στον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου, ο προπονητής του Τυρνάβου είπε ότι είναι ένα από τα δυσκολότερα έως τώρα παιχνίδια, όμως οι παίκτες του θα δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον εαυτό τους γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πόσο θέλει ο κόσμος του Τυρνάβου-για πολλούς λόγους- την επιτυχία.
Αγωνιστικά μόνο ο Κώστας Κουρτεσιώτης ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και σήμερα ή αύριο θα φανεί εάν μπορεί να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου, που έγιναν ενέργειες για να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του, καθώς δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά, αλλά οι πιθανότητες να γίνει από τις 6 στις 3 μ.μ. είναι πολύ λίγες και σήμερα οριστικά θα γνωρίζουν στον Τύρναβο, αν υπάρξει αλλαγή ώρας.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Στην 6η αγωνιστική έχει φτάσει το πρωτάθλημα Νέων της Football League και ο Τύρναβος 2005 θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 13:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης, την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
2ος όμιλος
Σάββατο 7/12
12.00: Κέρκυρα - Αναγ. Καρδίτσας
13.00: Εθνικός Γαζώρου - Πιερικός
14.00: Καβάλα - Αναγ. Γιαννιτσών
14.00: Δόξα Δράμας - Αιγινιακός
15.00: Νίκη Βόλου - Ηρακλής
Κυριακή 8/12
11.30: Ζάκυνθος - Βατανιακός
13.00: Τύρναβος -Καλαμαριά
1ος όμιλος
Σάββατο 7/12
11.30: Φωστήρας - Καλλιθέα
12.30: Αχαρναϊκός - Γλυφάδα
13.00: Φωκικός - Πανηλειακός
13.30: Επισκοπή - Αστέρας Μαγούλας
14.00: Χανιά - Παναιγιάλειος
15.00: Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής Ψαχνών
15.00: Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Βόλου
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass